Ο κ.Ευάγγελος Τζιαβός είναι ο άνθρωπος που με προσωπικό κόστος έχει δώσει μάχη για τα τουριστικό περίπτερο Ξυλοκάστρου και τις παράνομες κατασκευές που υπήρχαν σε αυτό.
Με δικές του καταγγελίες η περιφέρεια έκλεισε το τουριστικό περίπτερο μετά από την απόφαση του δικαστηρίου Τριπόλεως.
Το περίπτερο βγήκε πάλι στον πλειστηριασμό αλλά λόγω των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν με το πρωτόκολο κατεδάφισης που έχει βγάλει η κτηματική υπηρεσία πάλι η περιφέρεια Πελοποννήσου δεν δέχθηκε να επικυρώσει το αποτέλεσμα της δημοπρασίας.
Ο κ.Τζιαβός με δήλωση του αναφέρεται σε δημοσιεύματα και σχόλια που εμπλέκουν τον υπουργό Αμυνας Πάνο Μπεγλίτη στην υπόθεση του τουριστικού περιπτέρου.

Συγκεκριμμένα αναφέρει:
Η ΠΛΗΡΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΤΖΙΑΒΟΥ


«Αναφερόμενος σε πρόσφατα σχόλια του ηλεκτρονικού τύπου της περιοχής, για το Τουριστικό Περίπτερο Ξυλοκάστρου, μετά την πρόσφατη επιβολή της νομιμότητος κατόπιν προσωπικών παρεμβάσεων και ενεργειών μου, νομιμότητος την οποία δυστυχώς δεν είχε επιβάλει το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου όπως είχε υποχρέωση από ετών, παίρνοντας αφορμή από την αναφορά ότι ο κ. ΥΕΘΑ Π. Μπεγλίτης «θα καθαρίσει και θα επαναφέρει την κατάσταση του Τουριστικού Περιπτερού όπως ήταν πριν».

Δηλαδή θα επαναφέρει το Τουριστικό Περίπτερο στην «παράνομη από κάθε πλευρά κατάσταση».
ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Όποιος διακινεί τέτοιες φήμες είναι ΨΕΥΤΗΣ & ΑΠΑΤΕΩΝ.

Έχω την τιμή να γνωρίζω τον κ. Π. Μπεγλίτη από το 1997 όταν με την ιδιότητα μου, του Εκτελεστικού Διευθυντού του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου, είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω την ποιότητα και το ήθος του ανδρός, ο οποίος κατ΄ εκείνη την περίοδο υπηρετούσε ως συνεργάτης του Υπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Γνωρίζω ότι προσωπικότητες όπως ο Π. Μπεγλίτης που διαθέτουν ήθος, ποιότητα και έχουν επιλεγεί για αυτά και όχι μόνο από τον Γιώργο Παπανδρέου, δεν ανήκουν στην κατηγορία των «πολιτικών λαμόγιων» εις τρόπον ώστε να εμπλακεί ο ίδιος ή οι συνεργάτες του, όπως αρέσκονται οι διάφοροι «ακάλυπτοι» στο ήθος, το κύρος και την συνείδηση, να διαδίδουν προσπαθώντας να καλύψουν τα λάθη και τα πάθη τους.»
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΤΖΙΑΒΟΣ: "Αδύνατο να έχει παρέμβει ο κ.Μπεγλίτης για το τουριστικό""