Το πρώτο τους χειροκρότημα μετά από επτά χρονιά απουσίας τους ως συγκρότημα, δέχτηκαν οι Πυξ Λαξ, με το άνοιγμα της συναυλίας - φόρο τιμής στον Μάνο Ξυδούς, που έγινε εχθές το βράδι στο ΟΑΚΑ.

Αξέχαστα τραγούδια και αγαπημένοι στίχοι του συγκροτήματος πλημμυρίζουν το στάδιο. «Αντίο Μάνο» λέει από σκηνής ο Φίλιππος Πλιάτσικας θυμίζοντας την απουσία του αγαπημένου φίλου και συναδέλφου τους. «Είναι δύσκολο για εμάς που δεν θα είναι εδώ ο Μάνος» είχε αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. «Η επανένωση μας ήταν ιδέα και όνειρο του Μάνου και όλο αυτό θα γίνει με αφορμή την ιδέα του και προς τιμήν του».

Ήταν 13 Απριλίου 2010 όταν ο Μάνος Ξυδούς, ένα από τα μέλη των Πυξ Λαξ έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Η ιστορία του συγκροτήματος ξεκίνησε το 1989 από δύο παιδικούς φίλους, τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον Μπάμπη Στόκα, όταν αποφάσισαν να δείξουν κάποια τραγούδια στον φίλο τους Μάνο Ξυδού.

Από τότε ενώθηκαν και έναν χρόνο μετά κυκλοφόρησε ο πρώτος δίσκος με τον τίτλο «Τι άλλο να πεις πιο απλά» και ακολουθούν δύο ακόμα άλμπουμ, το «Ζόρικοι καιροί» και «Ο ήλιος του χειμώνα με μελαγχολεί», κάνοντας το συγκρότημα γνωστό στο κοινό.

Μια ώρα μετά την έναρξη της συναυλίας και παρά τα προβλήματα με τον ήχο που δεν έφθανε σε ορισμένα σημεία, η προσέλευση του κόσμου συνεχιζόταν...


Πάνω από 100.000 κόσμου παρακολούθησαν μια μοναδική sold-out συναυλία, ενώ εκατοντάδες Κορίνθιοι βρέθηκαν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.


Δείτε το βίντεο της συγκλονιστικής
έναρξης της συναυλίας:

Αντιδράσεις: 
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΠΥΞ ΛΑΞ στο ΟΑΚΑ - Η μεγαλύτερη συναυλία ελληνικού συγκροτήματος στα χρονικά - Πάνω από 100.000 κόσμος ! - Βίντεο από την έναρξη"