Η easyJet, το νούμερο 1 δίκτυο αερομεταφορών στην Ευρώπη και η 4η μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή αερογραμμή, χρήστηκε νικήτρια του βραβείου για την Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία στην Ευρώπη, στα Παγκόσμια Βραβεία Αεροπορικών Εταιριών που έλαβαν χώρα στο Air Show στο Παρίσι.

ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ
Ψηφίζονται από 18,8 εκατομμύρια επιβάτες αεροπορικών εταιριών από 100 διαφορετικές εθνικότητες, τα Παγκόσμια Βραβεία Αεροπορικών Εταιριών™ αποτελούν το πιο αξιοσέβαστο μέσο αναγνώρισης ποιότητας για την παγκόσμια βιομηχανία αεροπορίας. Με 200 αεροπορικές εταιρίες να συμμετέχουν, τα βραβεία αντικατοπτρίζουν τα επίπεδα ικανοποίησης των καταναλωτών σε περισσότερα από 38 διαφορετικά αντικείμενα που αφορούν στα πρώτης γραμμής προϊόντα των αεροπορικών εταιριών και στην ποιότητα των υπηρεσιών.

Η έρευνα διεξήχθη από τη Skytrax, εταιρία ειδικών στην έρευνα στην αεροπορία, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Κάλυψε πάνω από 200 αεροπορικές εταιρίες, από τις μεγαλύτερες διεθνείς αερογραμμές μέχρι μικρές τοπικούς φορείς και μέτρησε τα επίπεδα ικανοποίησης των καταναλωτών σε περισσότερα από 38 διαφορετικά αντικείμενα που αφορούν στα πρώτης γραμμής προϊόντα των αεροπορικών εταιριών και στην ποιότητα των υπηρεσιών.

Τα Παγκόσμια Βραβεία Αεροπορικών Εταιριών εγγυώνται διαφάνεια στην έρευνα και η παγκόσμια κάλυψη ερευνών ξεχωρίζει αυτά τα βραβεία ως το πιο αξιοσέβαστο μέσο αναγνώρισης ποιότητας για την παγκόσμια βιομηχανία αεροπορίας.

«Η απονομή του βραβείου καλύτερης αεροπορικής εταιρίας χαμηλού ναύλου είναι πραγματική αναγνώριση της σκληρής καθημερινής δουλειάς όλου του προσωπικού μας, προκειμένου να παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες στην αγορά. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που έχουμε επιλεγεί από τους επιβάτες μας για το βραβείο αυτό, καθώς η φιλοδοξία μας είναι να γίνουμε η αεροπορική εταιρία που προτιμούν οι Ευρωπαίοι. Αυτό μας δίνει κίνητρα να συνεχίσουμε να κάνουμε τα ευρωπαϊκά αεροπορικά ταξίδια εύκολα και οικονομικά, σε συνδυασμό με ουσιαστική φροντίδα των πελατών για εκατομμύρια επιβάτες.» Δήλωσε ο Mike Campbell, Group Director Europe, easyJet.

«Η Ευρώπη έχει την πιο ανταγωνιστική αγορά εταιριών χαμηλού ναύλου στον κόσμο και για την easyJet το να κατορθώσει να είναι η καλύτερη στην Ευρώπη είναι σημαντική επιτυχία. Ένα βραβείο το οποίο απονέμεται απευθείας από τους επιβάτες αεροπορικών εταιριών ανά τον κόσμο αποτελεί απόδειξη της σκληρής δουλειάς του προσωπικού πρώτης γραμμής της easyJet, το οποίο ξεκάθαρα ικανοποιεί τους πολλούς πελάτες της» δήλωσε ο Edward Plaisted, CEO of Skytrax.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Η Καλύτερη αεροπορική εταιρία στην Ευρώπη για το 2011..."