Προτροπή στους Κορίνθιους να καταναλώνουν προϊόντα τοπικής παραγωγής, αλλά και στους επιχειρηματίες να κάνουν τα αγαθά που προσφέρουν πιο ανταγωνιστικά απευθύνει το Επιμελητήριο Κορινθίας, ως αντίδοτο στην κρίση.

Στόχος είναι η αλλαγή των συνηθειών μας και η στήριξη της Ελληνικής αλλά και όσο και όπως μπορούμε της τοπική οικονομίας.

Η εμπέδωση Κορινθιακής συνείδησης για προτίμηση στα προϊόντα της περιοχής μας, αποτελεί βασική προτεραιότητα του Επιμελητηρίου Κορινθίας.
Προς την κατεύθυνση αυτή, σε συνδυασμό με τη διάθεση των Κορινθιακών Προϊόντων – ισότιμα σε σχέση με άλλα προϊόντα – στα σούπερ μάρκετ της Κορινθίας, εστιατόρια, ξενοδοχεία κλπ αναλαμβάνεται πρωτοβουλία υπό την «ομπρέλα» του Επιμελητηρίου Κορινθίας και στο πλαίσιο της κίνησης καταναλώνουμε ότι παράγουμε .

Το επιμελητήριο Κορινθίας προσκαλεί εκπροσώπους των Επιχειρήσεων Λιανικού Εμπορίου καθώς και των μεταποιητικών επιχειρήσεων του Νομού μας να επικοινωνήσουν μαζί του για συνεργασία προς αυτήν την κατεύθυνση.

Το Επιμελητήριο Προσκαλεί επίσης όλες τις Επιχειρήσεις μέλη του να στείλουν το λογότυπο, λίστα και φωτογραφία με τα προϊόντα που παράγουν προκειμένου να προβληθούν μέσα από την καμπάνια προώθησης που θα οργανώσει το Επιμελητήριο Κορινθίας για τα Κορινθιακά προϊόντα. Προβολή στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου, Αφίσα με τα λογότυπα των Κορινθιακών προϊόντων, ένθετο στο διμηνιαίο έντυπο του επιμελητηρίου και άλλες προωθητικές κινήσεις που μπορούν να ενισχύσουν την αναγνωρισιμότητα τους από τους Κορίνθιους Καταναλωτές.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο Κορινθίας, κα Μαριάντζελα Πανούση 2741024464 εσωτ 920
Email : info@korinthiacc.gr, keta@korinthiacc.gr
www.korinthiacc.gr
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Επιλέγουμε και αγοράζουμε Κορινθιακά προϊόντα"