Πρότυπο πολιτικής αποστασίας και αποστατών..!

Οι δηλώσεις του περιφερειακού συμβούλου και πρώην νομάρχη Αργολίδας για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για τον συμπαραστάτη του πολίτη θα συζητηθούν πολύ όχι μόνο στην Πελοπόννησο.

Ο κ.Σωτηρόπουλος μιλά για τους συμβούλους της ΝΔ και της παράταξης "Δυνατή Πελοπόννησος" που ψήφισαν τον κ.Μπουλούκο και ανοίγει πολύ μεγάλα θέματα με αφορμή την συμφωνία που είχε γίνει στα παρασκήνια όπως αποδείχθηκε.

Συγκεκριμμένα ο κ.Σωτηρόπουλος δήλωσε:

Η «ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΥ.

Δηλώσεις του Βασίλη Σωτηρόπουλου , Περιφ. Συμβούλου Πελοποννήσου

ΝΑΥΠΛΙΟ 19/7/2011

Μετά από 7 μήνες, επί τέλους, η Περιφέρεια Πελοποννήσου εξέλεξε και τον συμπαραστάτη του πολίτη και των επιχειρήσεων , με παχυλές αποδοχές, για να μην παραπονούνται οι πολίτες από τη νέα αιρετή διακυβέρνηση ότι τους αγνοεί!.

Πρόκειται βέβαια για ένα θεσμό, άνευ ουσιαστικού αντικειμένου της αμφιλεγόμενης και προβληματικής μεταρρύθμισης της αυτοδιοίκησης με τον Νόμο «Καλλικράτη»

Η κοινωνία μας, όμως, έχει ανάγκη από μια αποτελεσματική δημόσια διοίκηση και όχι από συνηγόρους και συμπαραστάτες με το υποκριτικό ενδιαφέρον και τα δημοκρατικά ψέματα, που δεν πρόκειται να προσφέρουν τίποτε το ουσιαστικό στους πολίτες και στις επιχειρήσεις.

Θα μας κατηγορήσετε βέβαια πάλι, ότι εμείς δεν βλέπουμε το μέλλον και έχουμε αγκυλώσεις με το παρελθόν!. Δεν πειράζει. Αρκεί να διακρίνετε και εσείς τις διαχρονικές πολιτικές αξίες που άντεξαν σε κρίσιμες και δύσκολες πολιτικές περιόδους και όχι να παραπλανάτε το λαό με οράματα και αοριστολογίες.

Δυστυχώς όμως, για τον νεοσυσταθέντα θεσμό της αιρετής Περιφέρειας, το αποτέλεσμα αυτής της εκλογής ήταν προϊόν αθεμίτου συναλλαγής και υποσχέσεων, με πλούσια δολώματα και ισχυρές πετονιές που πέταξε αφειδώς ο κ. Περιφερειάρχης , συνεπικουρούμενος και από άλλους πρόθυμους υψηλά ιστάμενους, προς τους συμβούλους των συνδυασμών της μειοψηφίας, αντί να προσφύγει σε μια έντιμη διαβούλευση και να εκλεγεί πρόσωπο κοινής αποδοχής!!.

Επαγγέλλονται καθημερινά οι σημερινοί κρατούντες την ανύψωση των πολιτικών ηθών και ότι θα καταστεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρότυπο για ολόκληρη την Ελλάδα.!

Συμφωνούμε απόλυτα, αλλά με την μεθοδευμένη απαράδεκτη και έξω από κάθε πολιτική δεοντολογία χθεσινή ενέργεια, η Πελοπόννησος έγινε πρότυπο πολιτικού ευτελισμού με αποστασία και αποστάτες!.

Για μερικούς, οι αποστασίες είναι προνόμιο και γι' αυτούς που τις επιδιώκουν, αλλά και γι' αυτούς που υποκλίνονται. Όλοι όμως γνωρίζουν ότι τις αποστασίες και τις προδοσίες πολλοί τις αγαπούν, τους προδότες και αποστάτες ουδείς!.

Και τους χθεσινούς αποστάτες τους φανέρωσαν τα αφεντικά τους πριν σβήσουν τα φώτα της συνεδρίασης, με απαξιωτικά και ειρωνικά σχόλια!!
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Η Πελοπόννησος έγινε πρότυπο πολιτικού ευτελισμού με αποστασία και αποστάτες!."