Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Ιουνίου η παρουσίαση του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Λουτρακίου – Loutraki Tourism Organization.

Στην παρουσίαση παρέστησαν εκπρόσωποι τουριστικών επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους (ξενοδοχεία, επισιτιστικά, τουριστικά γραφεία, χώροι αναψυχής, εμπορικά κ.α.) οι οποίοι την παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον.

Την παρουσίαση ξεκίνησε ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Σπύρος Καραβούλης, εκπρόσωπος του Ομίλου SPORTCAMP, συνέχισαν διαδοχικά τα μέλη του ΔΣ κκ Δημήτρης Παππάς Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Λουτρακίου, Δημήτρης Βλάσσης Εκπρόσωπος τουριστικών γραφείων Λουτρακίου, Γιώργος Οικονόμου Πρόεδρος Συλλόγου επισιτιστικών επαγγελμάτων Λουτρακίου, Βασίλης Νανόπουλος Πρόεδρος του επιμελητηρίου Κορινθίας, Κώστας Λογοθέτης Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων και Αλέξανδρος Δούκας Γεν. Δ/ντής της Club Hotel Casino Loutraki, ενώ χαιρετισμούς απεύθυναν Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων όπως ο κ. Γιώργος Μαρίνης, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου.

Ομόφωνη ήταν η αναγνώριση της αναγκαιότητας της πρωτοβουλίας και μεγάλος αριθμός από τους παρευρισκόμενους εκδήλωσε ενδιαφέρον για την εγγραφή του στον LTO.

Κοινός παρονομαστής των ομιλιών ήταν ότι το Λουτράκι διαθέτει όλες τις προυποθέσεις για να αποτελέσει υπόδειγμα τουριστικής ανάπτυξης με αναγκαία προϋπόθεση την συνεργασία και συσπείρωση όλων των τουριστικών φορέων και επιχειρήσεων της περιοχής. Η πολυσυλλεκτικότητα και η εμπειρία των φορέων που απαρτίζουν τον LTO αποτελούν τα συστατικά για την επίτευξη των στόχων της τουριστικής ανάπτυξης, μονόδρομο για το μέλλον του Λουτρακίου ως τουριστικού προορισμού.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Επιτυχημένη η πρώτη συνάντηση του οργανισμού τουριστικής προβολής"