Επιθυμία της κυβέρνησης είναι να καθαρίσει ο χώρος του ποδοσφαίρου και να αναβαθμιστεί με τη βοήθεια της UEFA. Σε περίπτωση που το επιβάλλουν οι συνθήκες και οι καταστάσεις, το νέο πρωτάθλημα δεν θα αρχίσει, όπως τόνισε χθες ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας.

“Πρέπει η εξυγίανση να έρθει μέσα στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, στο οποίο ζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί έχουμε πολύ καλύτερα εργαλεία μέσα από εκεί, έχουμε καλύτερη τεχνογνωσία, μας έρχονται πληροφορίες”, είπε και πρόσθεσε: “Aν θέλουμε να το καταστρέψουμε, έχουμε πολύ εύκολους τρόπους να το κάνουμε οποιαδήποτε στιγμή θελήσουμε. Αν θέλουμε, όμως, να το αναβαθμίσουμε, αν ελπίζουμε ότι δύο τρία χρόνια μετά το ελληνικό ποδόσφαιρο θα μπορεί να είναι στο επίπεδο το οποίο θα έπρεπε να είναι και να έχει καθαρίσει και από όλες αυτές τις σκιές, τότε οτιδήποτε κάνουμε είναι σημαντικό να το κάνουμε στο πλαίσιο της UEFA.

Αυτό που θα έπρεπε να έχει κάνει η ΕΠΟ είναι να βγει από εκεί μέσα με ένα πραγματικά αυστηρό δίκαιο, με αποφάσεις οι οποίες πραγματικά θα κάνουν τη διαφορά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό δεν το είδαμε ακόμη και το περιμένουμε, γιατί αν δεν το δούμε, προφανώς δεν μπορεί να ξεκινήσει το ελληνικό πρωτάθλημα...”
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Γερουλάνος: Δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς αυστηρό δίκαιο"