Μήνυμα στους πολίτες «να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες της καταστροφολογίας» έστειλε από την Κω, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη ο Πρωθυπουργός.
Γ. Παπανδρέου: Κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες της καταστροφολογίας

Κατά τη διάρκεια σύσκεψης με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών φορέων του νησιού, ο κ. Παπανδρέου διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει αταλάντευτα την προσπάθεια που ξεκίνησε για τη σωτηρία της χώρας.

Οι στιγμές που ζούμε είναι ιστορικές για το μέλλον της Ευρώπης και πρέπει όλοι να αναλογιστούμε το βάρος των αποφάσεων, υπογράμμισε. Αναγνώρισε παράλληλα ότι η μάχη είναι δύσκολη, αλλά, όπως είπε, «ξέρουμε πού πηγαίνουμε και η προσπάθειά μας οδηγεί στην έξοδο από την κρίση»

Ο κ. Παπανδρέου δήλωσε παράλληλα περήφανος για την Ελλάδα «που δίνει τη μάχη παντού, με συλλογική προσπάθεια, αναδεικνύοντας τον πολιτισμό μας και συνδέοντάς τον με την ανάπτυξη, με δουλειές, με τον ποιοτικό τουρισμό».

«Αυτή είναι η Ελλάδα που δίνει τη μάχη παντού. Στην Ευρώπη, για μια σίγουρη πορεία. Στην Ελλάδα, σε κάθε γωνιά, για μεταρρυθμίσεις και αλλαγές, για μια παραγωγική και δημιουργική χώρα», τόνισε.

Η Ελλάδα δεν έχει μόνο προβλήματα, έχει και θετικά παραδείγματα, επισήμανε, επικαλούμενος το παράδειγμα του νησιού. «Είναι η Ελλάδα, που μας κάνει όλους περήφανους. Η Ελλάδα της αισιοδοξίας, η Ελλάδα που τα καταφέρνει, και τα καταφέρνει με αξιοπρέπεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ Παπανδρέου υποσχέθηκε ότι η κυβέρνηση θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας, ενώ χαρακτήρισε τον τουρισμό «αιχμή του δόρατος» για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας.
Αντιδράσεις: 
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Γ. Παπανδρέου: Κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες της καταστροφολογίας"