Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς θα παραστεί, σήμερα, στις 13:30 στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΟΝΝΕΔ, στα νέα γραφεία της (Μεσογείων 15) για την επίσημη παρουσίαση της δράσης «πληρώνω δίκαια».

Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση της πρότασης για μείωση των φορολογικών συντελεστών μέσα από δεκατέσσερα σημεία εστιασμένα στους νέους ανθρώπους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ :

Η σημερινή κατάσταση της χώρας δεν επιδέχεται διαφορετικές ερμηνείες. Νεκρή αγορά, συνεχείς οριζόντιες περικοπές εισοδημάτων και μηδενικές προοπτικές ανάπτυξης.

Μέσα σε όλα αυτά καλείται μια γενιά όπως η δική μας να θέσει τις βάσεις για μια νέα Ελλάδα. Ως νέοι άνθρωποι, δεν επιθυμούμε ένα Κράτος που να υιοθετεί τις ζωές μας, αλλά επιζητούμε μια λογικά σκεπτόμενη Πολιτεία που αντί να θέτει εμπόδια, θα ανοίγει νέους δρόμους. Δεν αρνούμαστε γενικά και αόριστα, αλλά απαιτούμε να συνεισφέρουμε δίκαια σε όσα μας αναλογούν. Σ’ αυτό το πλαίσιο, η δράση «πληρώνω δίκαια.» έρχεται να αναδείξει αυτή την ανάγκη και να εκφράσει μια άλλη γενιά.

Μια γενιά που δε συμβιβάζεται με τη μιζέρια, αλλά ζει, σπουδάζει και εργάζεται έχοντας καθημερινή τριβή με τα προβλήματα. Κυρίως όμως, προτείνει λύσεις.

Την Πέμπτη 14 Ιουλίου και ώρα 1.30 μ.μ., παρουσία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά ξεκινάμε αυτή την προσπάθεια, παρουσιάζοντας 14 θέσεις και προτάσεις εστιασμένες στους νέους ανθρώπους. 14 Προτάσεις που θα αναδείξουν το αδιέξοδο της υπερβολικής φορολόγησης και θα προβάλλουν την ανάπτυξη ως το μοναδικό μέσο προκειμένου να γεννηθεί η ελπίδα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα νέα γραφεία της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας (Μεσογείων 15) και θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το plironodikaia.gr

Αντιδράσεις: 
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Δράση "Πληρώνω δίκαια" από την ΟΝΝΕΔ, παρουσία Σαμαρά"