ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ "OPEN" MINI ΑΓΟΡΙΩΝ

1.7.11 Αναρτήθηκε από diogenis

Ολοκληρώθηκε εχθές στην Κόρινθο και στο Λουτράκι το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ "OPEN" MINI ΑΓΟΡΙΩΝ (1998 - 1999).
Η νεοσύστατη ομάδα μας ολοκλήρωσε εχθές με τον καλύτερο τρόπο την πρώτη της συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μίνι Αγοριών με νίκη. Η βαθμολογικής της κατάταξη ήταν 3η στον 3ο Όμιλο με τα Χανιά, τα εκπαιδευτήρια Δούκα, τον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας, το Βέρμιο και τον Αργολικό. Τα αποτελέσματα της ομάδας μας ήταν συνολικά 2 νίκες 1 ισοπαλία και 4 ήττες.

Μιας ομάδας που είναι η πρώτη της συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα αλλά και η δεύτερη ουσιαστική αγωνιστική συμμετοχή μετά το τέλος των κανονικών αγώνων της τοπικής επιτροπής 2010-2011.
Μιας ομάδας που μπήκε στα βαθιά και τα κατάφερε. Όταν λέω στα βαθιά εννοώ ότι είχε να αντιμετωπίσει παιδιά κλάσης 98 -99 που πηγαίνουν 1η και 2η Γυμνασίου ενώ τα δικά μας κατά 80% είναι του 2000 - 2001. Πάλεψαν, αγωνίστηκαν, έπαιξαν, καμάρωσαν, προσπάθησαν, πανηγύρισαν, αναγνώρισαν και κατάλαβαν πολλά πράγματα.
Το μέλλον τους ανήκει με δουλειά και με συνέπεια. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους γονείς για την συνέπειά τους όλη αυτή τη χρονιά με όσες δυσκολίες και να είχαν ήταν παρών.

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος η Επιτροπή Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας με επικεφαλή τον Κο Ιατρούδη και με συνεργάτες τον Κο Κότσιρα, Κο Λαζαρίδη τον Κο Ντοντόροβιτς έδωσαν στα παιδιά αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής. Τους ευχαριστούμε δημόσια για την προσπάθειά τους όπως και όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος.
Οι στόχοι για την επόμενη χρονιά είναι υψηλότεροι και ανανεώθηκε το ραντεβού μας με τα παιδιά τον Σεπτέμβριο.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ "OPEN" MINI ΑΓΟΡΙΩΝ"