«Εκλογές εδώ και τώρα» θα ζητήσει ο Α. Σαμαράς από το βήμα της ΔΕΘ. Η Ν.Δ. έχει επιλέξει την τακτική της μετωπικής σύγκρουσης με την κυβέρνηση, όπως επιβεβαιώθηκε και στην χθεσινή σύσκεψη των επιτελών του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπου κυριάρχησε η εκτίμηση ότι «η κυβέρνηση βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση οξύνοντας την λαϊκή αντίδραση με επώδυνες και άσκοπες αποφάσεις όπως αυτή για τον ΦΠΑ».



Ο Α. Σαμαράς από το βήμα της ΔΕΘ θέσει ευθέως θέμα εκλογών μιλώντας -σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες -για «επικίνδυνη ανικανότητα». Το όλο κλίμα προετοίμασε άλλωστε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Γ. Μιχελάκης ο οποίος σε δήλωση του τόνισε χαρακτηριστικά «Θεωρούμε πλέον όμως ότι το όποιο κόστος προσφυγής στην κάλπη είναι πολύ μικρότερο από τη ζημιά που επιτελείται αυτή τη στιγμή στη χώρα. Και γι’ αυτό το λόγο εμείς έχουμε ζητήσει πρόωρες εκλογές και το ζητάμε».

Την ίδια στιγμή ο στενός συνεργάτης του Α. Σαμαρά ο κ. Δ. Σταμάτης ο οποίος σπάνια κάνει δημόσιες παρεμβάσεις σημείωσε «Το θέμα των εκλογών θα είναι απόρροια της μη στήριξης από την ελληνική κοινωνία και την πραγματική αντοχή της οικονομίας μας».
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Για επικίνδυνη κυβερνητική ανικανότητα θα μιλήσει ο Α. Σαμαράς στην ΔΕΘ"