Σε επίλυση του δίκαιου αιτήματος των μονίμων κατοίκων των περιοχών του Σπαθοβουνίου και του Κουταλά, όσον αφορά στη διέλευση από τα διόδια της Ε.Ο. Κορίνθου-Τριπόλεως, οδήγησαν οι εντατικές επαφές του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Βουλευτή Κορινθίας, Πάνου Μπεγλίτη με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και τους αρμόδιους φορείς.

Ύστερα από τη δέσμευση του κ. Μπεγλίτη στους κατοίκους των περιοχών για παρέμβασή του προς την κατεύθυνση της επίλυσης του αιτήματός τους και την εξυπηρέτηση των καθημερινών τους μετακινήσεων, ο κ. Μπεγλίτης ενημερώθηκε από τον Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών, κ. Γιάννη Μαγκριώτη ότι εγκρίθηκε στους κατοίκους των περιοχών του Σπαθοβουνίου και του Κουταλά η κατ’ εξαίρεση διάθεση καρτών διέλευσης από τους σταθμούς διοδίων της περιοχής.
Η πρακτική αυτή θα ισχύσει έως ότου λυθεί σε κεντρικό επίπεδο το ζήτημα με την εφαρμογή της νέας πολιτικής που σχεδιάζει η Κυβέρνηση, σχετικά με τα έργα παραχώρησης στους αυτοκινητοδρόμους.
Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζεται η αναλογικότερη και δίκαιη χρέωση για τα τέλη διοδίων για τους κατοίκους των εν λόγω περιοχών, ζήτημα που αφορά στην καθημερινότητά τους.

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Με κάρτες απο τα διόδια Σπαθοβουνίου οι κάτοικοι της περιοχής"