Με δέκα έξι θέματα στην ημερήσια διάταξη. Μεταξύ άλλων θα συζητηθούν το θέμα των κονδυλίων του ΕΣΠΑΣήμερα στις 4.30 το απόγευμα θα γίνει η 16η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου με δέκα έξι θέματα στην ημερήσια διάταξη. Μεταξύ άλλων θα συζητηθούν το θέμα των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, καθώς και τέσσερις επερωτήσεις του κ. Θανάση Πετράκου επικεφαλής της ''Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου''.

Ειδικότερα θα συζητηθούν η επικύρωση πρακτικών 4ης, 5ης και 6ης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, επερωτήσεις του Περιφερειακού Συμβούλου Αθανάσιου Πετράκου με θέμα αν θα προχωρήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου στην υποβολή πρότασης για δυο δημοπρατήρια στην Περιφέρεια Πελοποννήσου;, για την Παράκαμψη Σπάρτης (Σκούρα – Πυρί), μια ακόμα με θέμα «Να μην δεχτούμε να μετατραπεί η Πελοπόννησος σε αποικιοκρατική ζώνη της Γερμανίας» και για την θέμα και για την Χορήγηση άδειας τεχνικής ανασυγκρότησης στην εταιρεία Λαρσινός Α.Ε. στη Βελιγοστή».

Επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνα Νικολάκου θα παρουσιάσει την εισήγησή της για την πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ, θα συζητηθεί η γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το έργο: «Λατομείο σχιστολιθικών πλακών, στη θέση 'Βρωμονέρι – Λαζιά' της Τ.Κ. Βιδιακίου ΔΕ Κοντοβαζαίνης του Δήμου Γορτυνίας της ΠΕ Αρκαδίας, η Θέσπιση παγίων χορηγημάτων καθαριότητας για τις Υπηρεσίες της Π.Ε. Λακωνίας, η Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το έργο με τίτλο «Λειτουργία υφιστάμενης τουριστικής κατασκήνωσης (camping) με διακριτικό τίτλο «Πρώτη» Γ' τάξης και δυναμικότητας 59 θέσεων (177 ατόμων) που σε εκτός σχεδίου περιοχή στη θέση «Γεφυράκι» ΤΚ Μαραθουπόλεως της Δ.Ε. Γαργαλιάνων του Δήμου Τριφυλίας της Π.Ε. Μεσσηνίας, η Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το έργο «Αιολικός σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 32 MW στη θέση Τημένιο Όρος του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας του Νομού Αρκαδίας και η Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το έργο «Κατασκευή ανοιχτής λιμνοδεξαμενής και κλειστών υδατοδεξαμενών αντιπυρικής προστασίας στο Νομό Μεσσηνίας.

Τα υπόλοιπα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος είναι η έγκριση παραχώρησης φρενομέτρου στο εργαστηριακό κέντρο Λουτρακίου, ο ορισμός εκπροσώπων του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Επιτροπή «Περί εγκατάστασης εκδιδομένων προσώπων με αμοιβή», ή Έγκριση πίστωσης για το έργο «Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού οδικού δικτύου Π.Ε. Αργολίδας, η παραχώρηση χρήσης προωθητήρα Π.Ε. Αρκαδίας στον Δήμο Γορτυνίας και η προμήθεια ασφαλτομίγματος για έκτακτες ανάγκες της Π.Ε. Αρκαδίας.

Αντιδράσεις: 
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Με ένταση σήμερα το περιφερειακό συμβούλιο"