Είσαι παιδί μου πειρασμός..!

10.8.11 Αναρτήθηκε από diogenis

Σίγουρα η απιστία αποτελεί μια πράξη η οποία στις περισσότερες... περιπτώσεις δεν έχει ελαφρυντικά. Ωστόσο, υπάρχουν φορές που ο «πειρασμός» είναι τόσο δυνατός, καταργώντας κάθε κριτήριο λογικής και αυτοσυγκράτησης. Ειδικά όταν το «αντικείμενο του πόθου» προσωποποιείται στην πληθωρική Imogen Thomas.

Η πρώην «Μις Ουαλία» είχε χαρακτηριστεί ως «πέτρα του σκανδάλου», με μεγάλο μέρος των δημοσιευμάτων να την κατηγορεί ότι «ξελόγιασε» τον Ryan Giggs. Όταν όμως άρχισαν να δημοσιοποιούνται και οι υπόλοιπες απιστίες του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η στάση των βρετανικών Μ.Μ.Ε. έγινε περισσότερη ευνοϊκή απέναντί της.
Πλέον, η Imogen Thomas μπορεί να απολαμβάνει τις διακοπές της χωρίς να φοβάται επιθέσεις από μαινόμενους οπαδούς της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ ούτε να φοβάται για τη ζωή της, προωθώντας παράλληλα τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια. Το διάσημο μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Μαρμπέγια της Ανδαλουσίας προκειμένου να ετοιμάσει το ημερολόγιό της για το 2012, με την ίδια να ποζάρει αισθησιακά στον φακό.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Είσαι παιδί μου πειρασμός..!"