Αποφάσισε την αναβολή της πρεμιέρας η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού
Την ώρα που η ΕΕΑ αποφάσισε την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος εξαιτίας της παραβίασης της προκήρυξης του πρωταθλήματος, η οποία ορίζει ότι η διοργάνωση διεξάγεται με 16 ομάδες ο εκτελεστικός διευθυντής της Superleague, Πατρίκ Κομνηνός επανέλαβε την πρόθεση της Σούπερ Λίγκας για κανονική έναρξη του πρωταθλήματος.


Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ΕΕΑ αποφάσισε την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Superleague θεωρώντας ότι παραβιάζεται η προκήρυξη του πρωταθλήματος, η οποία ορίζει ότι η διοργάνωση διεξάγεται με 16 ομάδες.

Επειδή ακόμα δεν έχει ληφθεί απόφαση για τις ομάδες που θα αντικαταστήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα, η ΕΕΑ έκρινε ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για να ξεκινήσει αυτό το σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Ωστόσο ο Πατρίκ Κομνηνός τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία εμπλοκή της ΕΕΑ για τη διεξαγωγή των αγώνων το Σαββατοκύριακο, δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6: «Ζυγίζοντας όλα τα θέματα και όλες τις απόψεις καταλήξαμε σε αυτή την απόφαση. Κανείς δεν μπορούσε να μας εγγυηθεί ότι σε δύο εβδομάδες θα είχαν λυθεί όλες οι εκκρεμότητες».

Σημειώνεται ότι υπέρ της αναβολής της πρεμιέρας εμμέσως πλην σαφώς είχε ταχθεί η αθλητική ηγεσία με δηλώσεις του υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου και του υφυπουργού Πολιτισμού Γιώργου Νικητιάδη.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Μπάχαλο με την έναρξη του πρωταθλήματος"