«Επελαύνει» η Εθνική Παίδων Βόλεϊ

21.8.11 Αναρτήθηκε από diogenis
«Έσβησε» και την Κίνα με 3-0
Πανηγυρική πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου πρωταθλήματος παίδων πήρε η Εθνική ομάδα που επιβλήθηκε της Κίνας με 3-0 (25-14, 25-22, 25-12) στην 2η αγωνιστική της Α' φάσης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέτυχε το απόλυτο 2x2 φτάνοντας τους έξι βαθμούς με 6-0 σετ και ανάλογα από το αποτέλεσμα του Ρωσία - Τυνησία (03:00) θα ξέρει αν έχει «καπαρώσει» την 1η θέση του ομίλου.


Η Ελλάδα ξεκίνησε τον αγώνα με τον ίδιο δαιμονιώδη ρυθμό, όπως και με τους Ρώσους και στην κυριολεξία… έπνιξε τους Κινέζους φτάνοντας με συνοπτικές διαδικασίες στο 1-0 (25-14). Και το δεύτερο σετ ήταν… καρμπόν της πρεμιέρας, αφού κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τους διεθνείς να το κερδίζουν με 25-22.

Η διαφορά ήταν ότι οι Κινέζοι μετά το 2-0 «παραδόθηκαν» (σε αντίθεση με τους Ρώσους) στις άγριες διαθέσεις των παιδιών του Μάκη Δημητριάδη, φτάνοντας στο 25-12. Η Ελλάδα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ήταν άψογη σε όλους τους τομείς και παίζοντας παθιασμένα έστειλε μηνύματα για την ύπαρξή της στο παγκόσμιο στερέωμα.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "«Επελαύνει» η Εθνική Παίδων Βόλεϊ"