Κανείς δεν θέλει να σκεφθεί τι θα συμβεί αν αντιδράσουν τα εκατοντάδες στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θα είναι συγκεντρωμένα στο ξενοδοχείο.

Τα πράγματα αρχίζουν και παίρνουν επικίνδυνη τροπή.

Πριν λίγο οι αγανακτισμένοι της Κορίνθου έστειλαν μήνυμα με το οποίο καλούν τους Κορίνθιους να διοργανώσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο το απόγευμα έξω απο το ξενοδοχείο "Ισθμια" στον Ισθμό στο οποίο θα γίνει η συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ της Πελοποννήσου. Το μήνυμα που υπάρχει και στην επίσημη ιστοσελίδα των αγανακτισμένων της Κορίνθου λέει τα εξής:
Αγαπητοί/ες συμπολιτ-ισσ-ες,
Σας καλούμε να συμμετέχετε στη διαμαρτυρία που θα κάνουμε, την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011, έξω από το Isthmia Prime Hotel (τοποθεσία ξενοδοχείου) όπου θα διεξάγεται η παμπελοποννησιακή συνδιάσκεψη του Π.ΑΣ.Ο.Κ στις 5:30 μμ.
Η προσυγκέντρωση θα γίνει στις 4:00 μμ στη πλατεία Περιβολάκια Κορίνθου και η ώρα αναχώρησης θα είναι στις 4:30 μμ.Μετά θα ακολουθήσει μηχανοκίνητη πορεία προς το χώρο της συνδιάσκεψης.
Είμαστε εδώ για να διαμαρτυρηθούμε για τις πολιτικές και τα μέτρα τα οποία μας πέρασαν δια της βίας, χωρίς να μας αναλογιστούν μιας και έχουν βαρύτατες επιπτώσεις στη κοινωνία. Επίσης δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε γιατί νέα μέτρα θα συνεχίσουν να έρχονται. Ήδη τον επόμενο μήνα ετοιμάζουν μια νέα συστοιχία από αυτά. Δεν ξεχνάμε επίσης την αστυνομική βία που δεχτήκαμε στις 29/6 και είμαστε εδώ για να δείξουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας!
Καλούμε όλες τις πλατειές της Πελοποννήσου να συμμετέχουν σε αυτή τη συγκέντρωση και όλους/ες τους/τις συμπολίτ-ισσ-ες μας.
Ο μόνος αγώνας που χάθηκε είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ.
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ "ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ" ΚΟΡΙΝΘΟΥ
www.perivolakia.gr
Μετά απο αυτό το μήνυμα τα γεγονότα παίρνουν άσχημη και επικίνδυνη τροπή.
Κανείς δεν θέλει να σκεφθεί τι θα συμβεί αν αντιδράσουν τα εκατοντάδες στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θα είναι συγκεντρωμένα στο ξενοδοχείο.
Μπορεί να είναι αδιανόητο να καταργείται η δημοκρατική λειτοργεία ενός κόμματος αλλά στις μέρες μας είναι κάτι που έχει αναπτυχθεί στην κοινωνία..!
Η αστυνομική διεύθυνση Πελοποννήσου απο αυτή την στιγμή βρίσκεται κυριολεκτικά σε συναγερμό για να αποφύγει δυσάρεστες εξελίξεις..!
Ακόμα δεν έχει προλάβει να αντιδράσει το επίσημο ΠΑΣΟΚ αν και θεωρείται ΒΕΒΑΙΟ ότι δεν θα αναβάλει την συνδιασκεψή του.
Οι αγανακτισμένοι της Κορίνθου ρισκάρουν με την κίνηση αυτή πολλά και δημιουργούν ένα νέο περιβάλλον πλέον πολιτικής αντιπαράθεσης.
Είναι δεδομένο οτι απο μόνοι τους οι αγανακτισμένοι της πλατείας Περιβολάκια στην Κόρινθο δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος ενός τέτοιου εγχειρήματος. Πολύ πιθανό είναι να έχουν την συνδρομή και άλλων απο άλλες πόλεις..
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και πλέον τις επόμενες ώρες θα δούμε την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ τόσο της Κορινθίας όσο και της Πελοποννήσου..!
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Μπουρλότο βάζουν οι αγανακτισμένοι της Κορίνθου στο ΠΑΣΟΚ!"