Ηχηρότατο χαστούκι από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, ήχησε στη δημοτική αρχή των Μινχάουζεν του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, σε σχέση με την τύχη των εργαζομένων στη ΔΗΚΕΠΑΘ κι άλλες υπηρεσίες.
Όπως άλλωστε αναμενόταν και πολύ ορθά είχε προβλεφθεί και καταγραφεί σε συγκεκριμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων, η απόφαση για απορρόφηση των εργαζομένων από το σημερινό δήμο, ήταν πλασματική κι εκ του πονηρού, μόνο και μόνο για να εμπαίξει τους εργαζομένους ότι υπάρχει η πρόθεση από την πλευρά του δήμου, δεδομένου ότι ο ισχυρισμός που θα ακολουθήσει είναι: «Εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε, αλλά δεν φταίμε!»

Για κάθε εχέφρονα άνθρωπο -εξαιρείται η δημοτική αρχή- το αυτονόητο ήταν η περιφέρεια Πελοποννήσου να απορρίψει τη χωρίς κανένα απολύτως νομικό έρεισμα απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, ενώ πλέον τίθεται ξεκάθαρα το ερώτημα: Γιατί ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, δεδομένου ότι έχει λάβει πλέον πλήρη γνώση της υπόθεσης, ξέρει για τη «μαύρη τρύπα» ότι είναι πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και δεν την παραπέμπει στον αρμόδιο εισαγγελέα;

Συνέχισαν ακάθεκτοι το θέατρο του παραλόγου
Ωστόσο, το θέατρο του παραλόγου συνεχίσθηκε και χθες σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσαν στο e-istos ο δήμαρχος Λουτρακίου & Αγ. Θεοδώρων Κώστας Λογοθέτης και ο αντιδήμαρχος Αγ. Θεοδώρων Δημήτρης Δέδες.
Κατ’ αρχήν να επισημανθεί η αλγεινή εντύπωση που προκάλεσε η παρουσία των δύο μπροστά στον τηλεοπτικό φακό. Αρχής γενομένης από τον αντιδήμαρχο που κάπνιζε αρειμανίως κι έπινε τον καφέ του ως να μη συμβαίνει τίποτα και μη τη τηρώντας στοιχειωδώς τους τύπους, όσο και από τον πρώτο πολίτη που συμπεριφερόταν σαν να ήταν πρωταγωνιστής παράστασης κι έκανε παιχνίδια με το φακό.
Τόσο ο δήμαρχος, όσο και ο αντιδήμαρχος για άλλη μια φορά δεν είπαν την αλήθεια στα θύματα εργαζομένους, ότι δεν έχουν καμία απολύτως τύχη και προοπτική είτε με προσφυγή κι ενστάσεις στην περιφέρεια Πελοποννήσου, είτε με προσφυγή στην ελληνική Δικαιοσύνη. Παρ’ όλα αυτά, δεν δίστασαν ανέξοδα να τους διαβεβαιώσουν ότι θα είναι στο πλευρό τους και θα τους συμπαρασταθούν σ’ όλους τους αγώνες τους μέχρι τη δικαίωσή τους, που στην ουσία δεν υπάρχει!

Κωστάαακη και Δέδε ποιος θα τους λύσει το οικονομικό πρόβλημα;
Οι εργαζόμενοι με την υφιστάμενη νομοθεσία θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν έχουν καμία απολύτως τύχη και δεν πρόκειται να δικαιωθούν από κανένα δικαστήριο, φθάνοντας ακόμη και στον Άρειο Πάγο. Λύση δεν μπορούν να τους δώσουν ούτε ο Κωστάαακης ούτε ο Δέδες που τους έχουν εγκλωβισμένους χωρίς προοπτική. Απαιτείται νομοθετική πρωτοβουλία, καλόν θα είναι αντιπροσωπεία τους, χωρίς Δέδε και τους λοιπούς να απευθυνθεί στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, αλλά η προοπτική λόγω τρόικας και ΔΝΤ είναι ζοφερή.
Κωστάαακη και Δέδε ωραία τα λέτε, αλλά το οικονομικό πρόβλημα επιβίωσης των ανθρώπων που είναι το κυρίαρχο και το ουσιαστικό, πώς θα το επιλύσετε για όσο διάστημα θα διαρκούν προσφυγές και δικαστήρια;

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Γιατί ο κ.Τατούλης δεν παραπέμπει την υπόθεση της ΔΗΚΕΠΑΘ στον εισαγγελέα;"