Το τμήμα Χάντμπολ του Ποσειδώνα Λουτρακίου σε συνεργασία με τον χορηγό μας το SportCamp, φιλοξένησαν στο Λουτράκι αρχές Αυγούστου τον Dr. Tamaz TEVZADZE στο Club Hotel Casino.

(Dr. Tamaz TEVZADZE: Sport expert, Sport Development Scientific and Consultative Council within Sport and Youth Affairs Committee, Parliament of GEORGIA,GEO NOC member GO-2006-2010 Minister Advisor, Ministry of Culture, Monuments Protection and Sport of Georgia, 2004-2005 Deputy Minister, Ministry of Culture, Monuments Protection and Sport of Georgia,NGO, 1999-2008 General Secretary, Vice President, President - Georgian National Handball Federation (GNHF), and European Handball Federation member and delegate.)

Η συνάντηση είχε προκαθοριστεί από τις αρχές Μαΐου και είχε σκοπό να συνεργαστούμε με τον Κο Τevzadze ώστε να υπάρξει εξωτερικός σύνδεσμος του τμήματος μας για συνεργασία με άλλα σωματεία στην Ευρώπη, αλλά και την δυνατότητα ανάπτυξης του αθλήματος μέσα από επιμορφωτικά σεμινάρια, ηλικιακά αθλητικά camp που θα έχουν σχέση με το άθλημά μας στον Δήμο μας.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και η συζήτηση ήταν διεξοδική για τις δυνατότητες μας αλλά και για τις αδυναμίες μας. Τον ξεναγήσαμε σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας. Έμεινε ενθουσιασμένος από το Κλειστό Γυμναστήριο, το Κολυμβητήριο, από τις εγκαταστάσεις του SportCamp. Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος ήταν από το νέο μας υδροθεραπευτήριο όπου έκανε και χρήση. Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κο Πετρίτση Ν. για την φιλοξενία του, και την ξενάγηση του φιλοξενούμενου μας στο χώρο του SPA αλλά και το προσωπικό για την εξυπηρέτηση του.

Ευχαριστούμε τον Κο Καραβούλη Σ. για το ενδιαφέρον του και την θερμή αγκαλιά του στις προσπάθειές μας. Η ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή μας είναι ο κοινός παρανομαστής με όποια μορφή μπορεί να συντελεστεί.
Με τιμή
Ο Έφορος
Παλαιολόγος Κωνσταντίνος

Τα Μέλη: Τυφτικίδης Λάζαρος, Μπεκιάρης Παναγιώτης, Μπεκιάρη Κατερίνα.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Επίσκεψη μέλους της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Χάντμπολ στο Λουτράκι"