Κάθε φορά που ο Διογένης γράφει κάτι που δεν αρέσει στον δήμαρχο κ.Ανδριανάκο επεμβαίνει με σχολιό του ο αγαπητός επισκέπτης κ.Alex. Mε σχόλια που σκοπό έχουν να απαξιώσουν και τον γράφοντα αλλα και το θέμα. Με αφορμή την πρωϊνή ανάρτηση για την "συνήθεια" αρκετών στην Νεμέα να ρίχνουν την νύχτα τα λύματα τους στο δίκτυο αποχέτευσης της πόλης.Ομως κάθε φορά εκτίθεται απο τα γεγονότα.Ας δούμε το σχόλιο που μου έστειλε ο Alex και θα δώσουμε μία σύντομη απάντηση..


Ο/Η ALEX άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Νεμεάτες τις νύχτες ρίχνουν τα κόπρανα στους δρόμο...":

Το ότι δεν είσαι δημοσιογράφος κ. Λάμπρου και δεν ανήκεις σε καμμία δημοσιογραφική ένωση για να έχεις υοπογράψει κάποιον κώδικα δεοντολογίας, δεν σε απαλλάσσει από τις ποινικές ευθύνες που προκύπτουν από τέτοια εμετικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα
Δεν μπορείς να προσβάλλεις τους κατοίκους μιας πόλης που αμφιβάλλω αν έχεις επισκεφθεί, με τόσο χυδαίο τρόπο.
Ο εργοδότης σου και πληροφοριοδότης σου βέβαια δεν είναι από τη Νεμέα για να πονάει την πόλη ή να προσβάλλεται, απλά χρησιμοποιεί τη Νεμέα για τις άρρωστες φιλοδοξίες του.
Απλά μια απορία έχω, είσαι ικανοποιημένος που βγάζεις το ψωμί σου βουτηγμένος σ' αυτά που παρουσιάζεις; Αυτό ονειρευόσουν πάντα να κάνεις;
Να ξέρεις όμως πως το διαδίκτυο δεν σου παρέχεται ανεξέλεγκτα για να το χρησιμοποιείς και ασφαλώς τον λόγο από δω και πέρα έχει ο εισγγελέας, στον οποίο οι πολίτες της Νεμέας που χυδαία προσβάλλεις θα καταφύγουν άμεσα. Ότι γράφεις από δω και πέρα θα πρέπει να το τεκμηριώνεις"...

Αυτά λέει ο Αlex που είναι εμφανές οτι δεν γνωρίζει καν την πραγματικότητα.
Διότι αγαπητέ το γεγονός δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις.
Το θέμα συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο και υπάρχει στα επίσημα πρακτικά.

Ο κ. Ανδριανάκος είπε ότι γνωρίζει καλά το θέμα και συμπλήρωσε..
"Eγώ δεν ανοίγω πόλεμο με Νεμεάτες"...Ρώτα τον απλά να στο επιβεβαιώσει..!
Αυτό πρέπει να σε ανησυχεί αγαπητέ.
Οτι το θέμα είναι υπαρκτό και το ξέρουν οι πάντες στην Νεμέα, οπότε μην μιλάς για προσβολή της πόλης.Οτι το 2011 κάποιοι συμπεριφέρονται σαν να ζούν στον Μεσαίωνα..!
Προσβολή της πόλης είναι να πέφτουν λύματα στο δίκτυο των ομβρίων..!
Εκτός και αν αυτό δεν σε ενοχλεί..!
Αν ανήκεις στο δόγμα...ας είναι απο την Νεμέα και ας είναι και σκατά..!!!
Τα ίδια μου έγραφες και την άλλη φορά με το νερό αλλά εκτέθηκες και ξέρεις γιατί.
Γιατί εμείς γράφουμε όσα σκούγονται επίσημα μέσα στα δημοτικά συμβούλια.
Απλά δεν σε ενημέρωνουν αγαπητέ...Και εσύ δεν κάνεις τον κόπο να ρωτήσεις..!
Επρεπε να είχε πάει ήδη στον εισαγγελέα για να σταματήσει αυτή η αθλιότητα που συμβαίνει σε μία απο τις σημαντικότερες αρχαίες πόλεις του κόσμου..!

Τέλος καλόν είναι να ρωτήσεις αν ξέρω την Νεμέα και πόσο την ξέρω..!
Αυτά και πάντα θα δημοσιεύω τα σχολιά σου γιατί βγάζουν μία κοινωνική ευαισθησία άσχετα αν με θεωρείς εχθρό της πόλης σου.. και δεν κάνεις όπως όφειλες ρεπορτάζ σαν δημοσιογράφος και μάλιστα γραμμένος σε ένωση..!

Οσο για τον εργοδότη μου κοίτα και την επόμενη ανάρτηση..!

You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to "Η απαντησή μας στον Αlex για τα λύματα που πέφτουν την νύχτα στην Νεμέα..!"

  1. Γκόρτζος Said,

    O Alex mallon thelei na orizei thn Nemea opos aytos epithimei. Gi ayto leei oti oi mi nemeates den kanoun kalo sthn polh tou. Arwstimenos o idios Kai oi omoioi tou enoxlountai alla eutyxos den tous pernaei. Stamatiste tous epitelous. Arketo kako exoun kanei stin nemea mas. Aytoi einai ypeythinoi gia thn opisthodromish tosa xronia. Otan Kati den to ftaneis tote to katevazeis xamila Gia na to elegxeis. Ayto ekanan tosa xronia. Ante geia. lamogia. To status ths polhs allazei Kai den eistai eseis ikanoi na akolouthisete.

    Posted on 19 Αυγούστου 2011 στις 10:13 μ.μ.