Σε εκλογική ετοιμότητα η Συγγρού
Αναπόφευκτες θεωρεί η ΝΔ τις εκλογές και προετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα. Κρίσιμο χρονικό διάστημα θεωρεί το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου και το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου οπότε και θα έχουν σχηματοποιηθεί και η προθέσεις της ΕΕ.
Η ηγεσία της ΝΔ εκτιμά ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν μπορεί πλέον να «σηκώσει» ούτε την πολιτική διαπραγμάτευση με την Ευρώπη που αποτελεί την μοναδική λύση στο Ελληνικό πρόβλημα ούτε την επί θύραις κοινωνική έκρηξη.

Η χθεσινή αντίδραση των εννιά βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην εργασιακή εφεδρεία αποτελεί κατά την ΝΔ κομβική κίνηση χαρακτηριστική των διεργασιών και των αντιδράσεων στους κόλπους του κυβερνώντος κόμματος.

Ο μεγάλος φόβος πάντως της ΝΔ είναι ότι μπορεί τα γεγονότα να ξεπεράσουν και τις εκλογές. Ότι η χώρα μπορεί να βρεθεί στην δύνη της χρεωκοπίας και της κοινωνικής έκρηξης οπότε εκ των πραγμάτων θα τεθεί θέμα συγκρότησης άμεσα και χωρίς προσφυγή στις κάλπες ,κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας μ ότι σημαίνει αυτό για το status ολόκληρου του πολιτικού συστήματος...
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Θερμό φθινόπωρο αναμένει η Νέα Δημοκρατία"