Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΓΩΝ θα δώσει και πάλι το παρόν φέτος στην
3η Πανελλήνια έκθεση ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2011.
Μία έκθεση που δημιουργήθηκε από την ανάγκη του Εμπορικού και Βιοτεχνικού κόσμου να παρουσιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του.
Επιχειρήσεις με μεγάλη πορεία και πείρα,οι περισσότερες από αυτές καταξιωμένες στον χώρο τους,καταθέτουν τις γνώσεις τους,έτσι ώστε ο πολίτης να μπορέσει να κατανοήσει τον λόγο της ύπαρξης τους,και τις δυνατότητες που προσφέρουν.


Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες για θέματα όπως

- Η λειτουργία της αγοράς
- Ευκαιρίες που δημιουργούνται από την κρίση και πώς να τις εκμεταλλευτούμε
- Νέες τεχνολογίες στον κλάδο του ξύλου
- Επιδοτούμενα προγράμματα
- Συνχονεύσεις και συνεργασίες
- Κατάρτιση

Και πολλά άλλα

Οι επιχειρήσεις τής μεταποίησης στον κλάδο του ξύλου με τον τρόπο πού προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σήμερα, δημιουργούν το κλίμα εμπιστοσύνης πού χρειάζεται ώστε να κινηθεί ή αγορά παρά την κρίση.
Μόνος τρόπος:
1/ καλύτερες τιμές
2/ συγκεκριμένες ημερομηνίες παράδοσης
3/ καλύτερες υπηρεσίες
4/ μεγαλύτερη ποικιλία υλικών.
Το Επάγγελμα μας είναι τώρα πιο περίπλοκο από ποτέ.
Ειναι μια πολυσύνθετη δουλειά που μας αναγκάζει να επενδύουμε καθημερινά όλο και περισσότερο σε μεγάλα μηνανηματα,μεγαλες εγκαταστάσεις,μεγάλα οχήματα και πολύ προσωπικό.Ειναι από τις ελάχιστες που απαιτούν τόσα πολλά σταδία μέχρι το τελικό αποτελεσμα.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-ΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ-ΠΩΛΗΣΗ-ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ-ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ-ΜΕΤΑΦΟΡΑ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ.Ειναι μια δουλειά που ζητεί όλο και περισσότερα και μας δίνει όλο και λιγότερα,αλλα είναι η δουλειά μας.Είναι η δουλειά που κληρονομήσαμε η δημιουργήσαμε,που αγαπήσαμε και αγαπάμε.
Ελάτε μαζί μας να σας την γνωρίσουμε
Τώρα περισσότερο από ποτέ ο πελάτης έχει την ανάγκη να εμπιστευτεί τον τεχνίτη του,αλλα και ο τεχνίτης να εμπιστευτεί τον πελάτη.Τωρα περισσότερο από ποτέ πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε από κοινού για να λειτουργήσει καλύτερα η Κορινθιακή αγορά προς όφελος όλων μας.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Δυναμική η παρουσία των Ξυλουργών Κορινθίας στην Εκθεση"