Ευθύμιος Βαρλάς
Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ. Δήμου Συκιωνίων
Αυτό είναι το μήνυμα των νέων ανθρώπων και πρέπει όλοι να το ακούσουμε και να μην κωφεύσουμε πλέον στην έκκλησή τους αυτή.
Η νεολαία μας αποτελεί την κοινωνική ομάδα που βάλεται περισσότερο από την οικονομική και κοινωνική κρίση που όλοι βιώνουμε. Έχουν βαρεθεί τα ψέματα και την διαφθορά που πνίγει την πατρίδα μας και κατά συνέπεια τους ίδιους.
Όπως λένε οι ίδιοι χαρακτηριστικά «…παντού κυριαρχεί η ρεμούλα στο δημόσιο τομέα, το κράτος αλλά και οι τοπικές αρχές βρίσκονται σε πλήρη παράλυση και δεν υπάρχει ηγέτης αδιάφθορος να μας καθοδηγήσει..».

Η κατάσταση δυστυχώς είναι αυτή στα μάτια των νέων και για αυτό το λόγο απαξιώνουν την πολιτική, είναι αποπροσανατολισμένοι και το χειρότερο απ’όλα είναι ότι εγκαταλείπουν την Ελλάδα, χάνοντας η πατρίδα μας το μεγαλύτερο κεφάλαιο που μπορεί να διαθέτει αυτή τη στιγμή: τους νέους και τις επιστημονικές γνώσεις που κατέχουν.
Οι νέοι θέλουν πολιτικούς που να τους κοιτούν στα μάτια και να λένε αλήθειες, και ας μην είναι αρεστές για όλους, αλλά τουλάχιστον να είναι αλήθειες. Τέλειωσαν τα παλαιοκομματικά τερτίπια που μας έφεραν στη σημερινή κατάσταση.
Χρειάζονται άνθρωποι, και κυρίως ηγέτης που να είναι κοντά στον κόσμο και την νεολαία και που στόχο θα έχει το κοινό συμφέρον όλων και όχι ορισμένων κομματικών στελεχών και ομάδων.
Ο πρόεδρος μας, ο Αντώνης Σαμαράς, είναι από τους πολιτικούς που μπορούν να ηγηθούν της νέας γενιάς και να εμπνεύσουν εμπιστοσύνη στους νέους γιατί μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας, έστω και αν αυτό δεν αρέσει σε πολλούς.
Σαν Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ του Δήμου Σικυωνίων θέλω να καλέσω τους νέους ανθρώπους να ακούσουμε τους προβληματισμούς τους και να τους βοηθήσουμε γιατί θέλουμε σαν κομματική οργάνωση να είμαστε δίπλα στη νεολαία.
Δυστυχώς, «Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε»!
Αν και η φράση αυτή ειπώθηκε από τον Πρωθυπουργό όταν προσπαθούσε να παραμυθιάσει τους πολίτες αλλά και τους Ευρωπαίους εταίρους μας για την οικονομική κατάσταση της χώρα πριν 2 χρόνια περίπου, για την συγκεκριμένη περίπτωση είναι πιο σωστή από ποτέ. Ή θα αλλάξουμε και θα σταθούμε δίπλα στους νέους ή θα βουλιάξουμε σαν κράτος και σαν έθνος!
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "«Δώστε μας επιχειρήματα να στρατευθούμε μαζί σας!»"