Πόσα και πόσα βίντεο διασημοτήτων έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς στο διαδίκτυο…

Όλα αρχικά κυκλοφορούν εν αγνοία των πρωταγωνιστών, ωστόσο όσο τα …κλικ των αναγνωστών έχουν αυξητικές τάσεις, τόσο οι διάσημοι –συνήθως- αποκομίζουν μεγαλύτερη δόξα, περισσότερους θαυμαστές και σίγουρα, τρελά λεφτά!!!



Το 2007 είχε ξεσπάσει σάλος με το ιδιωτικό βίντεο της Κιμ Καρντάσιαν, με τον ράπερ RAY J, να διδάσκουν στο κοινό τι σημαίνει αχαλίνωτο σεξ…

Τότε, η διάσημη tv persona, υποστήριζε πως το βίντεο είχε κυκλοφορήσει χωρίς τη συγκατάθεσή της… Σήμερα, η εφημερίδα “The Sun”, αποκαλύπτει πως αν και αρχικά η Καρντάσιαν δεν ήθελε να κυκλοφορήσει το βίντεο, τέσσερα χρόνια μετά της έχει αποφέρει κέρδος που αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ…

Με αφορμή αυτή την είδηση, η εφημερίδα έκανε μια αναδρομή στους διάσημους που δεν φοβήθηκαν να βγάλουν στη φόρα τις προσωπικές τους στιγμές…

Πάρις Χίλτον

Το έχει κάνει επιστήμη… Η απόγονος των Χίλτον έχει δει τον εαυτό της στο ίντερνετ να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις, με τουλάχιστον τρεις παρτενέρ. Τα video της «πουλούσαν» τρελά, ωστόσο δεν είχαν διάρκεια, αφού μετά τον πρώτο μήνα, η επισκεψιμότητά τους έπεφτε πολύ.

Πάμελα Άντερσον

Το κορίτσι – φαντασίωση στα τέλη της δεκαετίας του 90’ ήταν από αυτές που δίδαξαν πρώτες την τέχνη του «Δεν ξέρω τίποτα για κανένα ερωτικό βίντεο, αλλά όταν κυκλοφορήσει θα γίνω πλούσια».

Μαζί με τον τότε άντρα της, Τόμι λι Τζόουνς, γύρισαν ένα άκρως αποκαλυπτικό βιντεάκι πάνω σε ένα σκάφος, το οποίο αρχικά τόνιζαν πως δεν ήξεραν κάτι για την ύπαρξή του, ωστόσο ο χρόνος το έφερε στα ράφια των video club και με κάθε νομιμότητα το ζευγάρι εισέπραττε τους …κόπους του για πολύ καιρό. Δεν είναι άλλωστε και λίγο πράγμα το να μπορείς να «δαμάζεις» το Παμελάκι σε σκάφος. Θέλει γερό στομάχι!

Τζόρνταν

Το μοντέλο ονόματι Κάτι Πράις. Διατηρούσε στα τέλη του 90’ δεσμό με τον …ροκά Dane Bowers. Οι δυό τους γύρισαν μια ταινία, η οποία για δύο χρόνια έκανε πάταγο στο διαδίκτυο. Έπειτα χώρισαν, ο Bowers εξαφανίστηκε από προσώπου γης, ωστόσο το μοντέλο έζησε και ζει την απόλυτη δόξα. Πλέον, γράφει και βιβλία για το πώς κάποιος μπορεί να γίνει διάσημος… Ας είναι καλά το …record.

Κόλιν Φάρελ

Ο Ιρλανδός σούπερ σταρ – ηθοποιός και η playmate, Νικόλ Ναρέιν, γύρισαν μια ταινία 13 λεπτών… Ο γυναικείος πληθυσμός που μέχρι τότε λάτρευε τον Φάρελ, απλά τον αγάπησε. Το θράσος του τον οδήγησε στην απόλυτη επιτυχία και πλέον αν και δηλώνει πως ποτέ δεν ήθελε να κυκλοφορίσει αυτό το video, είναι κοινό μυστικό πως απολαμβάνει την επιτυχία του.

http://www.newsbomb.gr

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Σεξ, ψέματα και βιντεοταινίες (διάσημων)…"