Φήμες φέρνουν την Ντόρα στο ΛΑ.Ο.Σ

10.9.11 Αναρτήθηκε από diogenis
Σε αναβρασμό φαίνεται πως βρίσκονται τα μικρότερα κόμματα της κεντροδεξιάς, βλέποντας τη δυναμική που εμφανίζει πια η ΝΔ.
Τις τελευταίες μάλιστα ώρες, έντονη φημολογία δημιουργήθηκε περί συνάντησης της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Το σενάριο ήθελε τον Γιώργο Καρατζαφέρη, να προτείνει στη Χανιώτισσα αρχηγό την εκλόγιμη πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Καλλιρρόης.

«Δεν έχει υπάρξει καμία τέτοια επαφή, ούτε καν ως σκέψη», ξεκαθαρίζουν πάντως στενοί συνεργάτες του Γιώργου Καρατζαφέρη, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις πληροφορίες ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το επιτελείο της «ψηλής», που βλέπει πίσω από τις διαρροές, πρόσωπα του περιβάλλοντος Καρατζαφέρη που προσπαθούν να «αποδυναμώσουν το πολιτικό κεφάλαιο Ντόρα Μπακογιάννη».


Και οι «γαλάζιοι» βουλευτές στο…παιχνίδι
Την ίδια ώρα, πληθαίνουν οι –προσκείμενες στον Γιώργο Καρατζαφέρη- φωνές, που θέλουν βουλευτές της ΝΔ να «φλερτάρουν», με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.
Η ανοδική πορεία του Αντώνη Σαμαρά και η δημοσκοπική στασιμότητα του κόμματος της Καλλιρρόης, μοιάζουν μάλιστα πως προβληματίζουν την ηγεσία του κόμματος που αναζητά τρόπους διατήρησης των ψηφοφόρων του. Σε αυτό το πλαίσιο, δε σταματούν να ακούγονται ονόματα βουλευτών της «φιλελεύθερης πτέρυγας» της ΝΔ, τα οποία φέρονται να είναι ένα βήμα πριν από την προσχώρηση στο ΛΑ.Ο.Σ.

Η θέση της ΝΔ για την εργασιακή εφεδρεία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται πως ενέτεινε αυτή τη διάθεση, με στελέχη της «Συγγρού», να δηλώνουν πως δεν χωρούν πια στο κόμμα τους.

Το ερώτημα είναι, ποιοι μπορεί πράγματι να βλέπουν μόνοι τους την πόρτα της εξόδου –κοιτώντας προς το μικρό κόμμα της δεξιάς- σε μια περίοδο που η ΝΔ, δείχνει να είναι πιο κοντά στο στόχο της «αυτοδύναμης», επιστροφής της προς την εξουσία.

Πόρτα και από τον Δούκα
Για την ώρα ο ΛΑ.Ο.Σ έχει εισπράξει «επισήμως», όχι μια μεταγραφή, αλλά μια άρνηση. Αυτή του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Πέτρου Δούκα, που αν και φέρεται να βρήκε τιμητική την προτίμηση στο πρόσωπό του, προτίμησε να συνεχίσει να ιδιωτεύει, παρά την επιστροφή του στην πολιτική.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Φήμες φέρνουν την Ντόρα στο ΛΑ.Ο.Σ"