Oι δημοτικές εκλογές τελείωσαν αλλά άφησαν πίσω πολλά χρήσιμα συμπεράσματα τα οποία οφείλουν να δούν όλοι όσοι πολιτεύονται ή ασχολούνται με τα δημόσια πράγματα.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ μέσα σε ένα θολό περιβάλλον γεμάτο ανασφάλεια και κρίση χρεώνουν στο πολιτικό σύστημα την χρεωκοπία της χώρας, των ιδεών, των αξιών μας.
Ο κόσμος ρίχνει ευθέως τα βέλη του σε όσους διαχειρίστηκαν εξουσία και λεφτά ακόμα και σε δημοτικό επίπεδο.Και ήθελαν να τιμωρήσουν αδιαφορώντας αν επιλέγουν σωστά ή όχι.
Αυτός είναι ο λόγος που έχασε ο Δημήτρης Σκούρας μία σίγουρη εκλογή.
Εμεινε χαμηλά ο Παύλου στο Λουτράκι και κυριολεκτικά έπαθαν σόκ ο Χρήστος Ζαχαριάς στο Κιάτο και ο Θόδωρας Λαμπρόπουλος στο Βέλο.Ολοι ήθελαν νέους που στάθηκαν οι τυχεροί των εκλογών και νίκησαν με άνεση.
Αυτό το μήνυμα που είναι σαφώς προσδιορισμένο και δεν μπορεί στο μέλλον κανείς να το αγνοήσει. Ιδιαίτερα τα κόμματα στις επιλογές που θα κάνουν για την περιφέρεια αλλά και τους δήμους.

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ σοβαρό μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες προς τους δημάρχους παλιούς και νέους είναι οτι δεν έχουν χρονικά περιθώρια.
Τα προβλήματα δεν περιμένουν και όποιος δεν τα καταφέρνει θα πηγαίνει σπίτι του με την πρώτη κιόλας δοκιμή..!
Μπαίνουμε σε μία φάση που θα έχουμε δημάρχους μίας χρήσης και αυτό θα φανεί πλέον στο μέλλον πολύ δυνατά.Οι νεοκλεγέντες δήμαρχοι δεν έχουν την πολυτέλεια του χρόνου. Αν δεν δώσουν λύσεις και αν δεν κινηθούν με σεμνότητα μόλις κλείσει η θητεία τους θα αποχαιρετήσουν τους δήμους..

ΤΟ ΤΡΙΤΟ μήνυμα είναι περισσότερο επικίνδυνο.Επέλεξαν να πάνε για φραπέ ή κανένα κοντοσούβλι οι περισσότεροι αδιαφορώντας για το μέλλον της περιοχής τους. Η αποχή έγινε μόδα και έχουμε δημάρχους μειοψηφίας διότι η πλειοψηφία..απουσίαζε..
Οι απέχοντες νομίζουν ότι έτσι κτυπούν το..σύστημα ενώ στην ουσία το βολεύουν μία χαρά.Αν δεν ξαναφέρουμε τον κόσμο κοντά στα δημαρχεία θα χαθεί για πάντα το παιχνίδι...!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
Απο την ΣΦΗΚΑ
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Πάμε για δημάρχους μίας χρήσης στο μέλλον;"