ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2% ΑΠΟ ΚΕΔΚΕ

19.2.09 Αναρτήθηκε από diogenis


Προειδοποίηση προς την κυβέρνηση απευθύνει ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, απειλώντας με παραίτηση από την προεδρία της ΚΕΔΚΕ εάν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα σχετικά με το τέλος παρεπιδημούντων.
Απαντώντας σε δηλώσεις του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης Κώστα Μαρκόπουλου και άλλων συναρμόδιων υπουργών, ο κ. Κακλαμάνης άσκησε σκληρή κριτική, κατηγορώντας ουσιαστικά την κυβέρνηση για έλλειψη αξιοπιστίας.
«Η αξιοπιστία στην πολιτική είναι κάτι που η κυβέρνηση οφείλει πάντα να ενθυμείται» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αθηναίων και πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ.
«Αφού πρώτα τελείως πραξικοπηματικά εξήγγειλαν στην ουσία την κατάργηση του θεσμοθετημένου πόρου του 2% για τους ΟΤΑ (πόρος που καταβάλλεται από τους πολίτες και όχι από το κράτος) στη συνέχεια δεσμεύτηκαν οι αρμόδιοι υπουργοί ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί χωρίς να βρεθεί τρόπος ισάξιας αναπλήρωσής του. Τώρα επανέρχονται στην αρχική θέση τους πιεζόμενοι από συγκεκριμένες συντεχνίες εχόντων» πρόσθεσε ο κ. Κακλαμάνης.
«Επειδή την προσωπική μου αξιοπιστία δεν πρόκειται να τους τη χαρίσω, θέλω να τους ενημερώσω ότι, ή τηρούνται τα συμφωνηθέντα ή ας αναζητήσουν άλλο πρόεδρο της ΚΕΔΚΕ για συνομιλητή τους» κατέληξε.
Newsroom ΔΟΛ
You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to "ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2% ΑΠΟ ΚΕΔΚΕ"

  1. Ανώνυμος Said,

    Οι πολιτικοί φίλοι του Κώστα

    Ο Κώστας Γιώτης έχει πεί φωναχτά ότι δεν πουλάει τους πολιτικούς του φίλους. Το είπε όταν ψήφιζε για τη Δημοτική Αγορά. Τότε στήριζε δικό του υποψήφιο που χρησιμοποιεί αποθήκη της δημοτικής αγοράς . Στο πρόσφατο θέμα της ιδιωτικής γεώτρησης που τροφοδοτεί με νερό το Δήμο Κορίνθου, στήριξε πάλι δικό του υποψήφιο ενάντια στη πόλη. Διότι ακούσαμε ότι κατέθεσε ενόρκως ότι το νερό της συγκεκριμένης γεώτρησης δεν χρειάζεται για την ύδρευση της πόλης. Αν ο πολιτικός του φίλος έχει δίκιο, γιατί δε ζήτησε στο δημοτικό συμβούλιο να πληρώσει ο Δήμος τον φίλο του ; Μήπως επειδή αυτό είναι παράνομο ή επειδή ο φίλος έχει άλλη διπλανή γεώτρηση με ανοχή του Δήμου ; Και τελικά, το ψηφοδέλτιο του Κώστα Γιώτη αποτελείται από φίλους που έχουν συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις, τις οποίες ο Κώστας στηρίζει ; Δε λέμε ότι κάνει κάτι παράνομο αλλά το πολιτικό στίγμα που βγαίνει, αφορά τόσο το πολιτικό του χώρο όσο και τη επικαλούμενη ανεξαρτησία. Ανεξαρτησία από τη ΝΔ αλλά εξάρτηση από τους φίλους ; Έτσι ακούσαμε, έτσι μεταφέρουμε.

    Posted on 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 2:15 μ.μ.