Απόσυρση δύο ταχυτήτων

30.10.09 Αναρτήθηκε από diogenis
Απόσυρση δύο ταχυτήτων δημιουργείται στην αγορά του αυτοκινήτου. Τα υπουργεία Περιβάλλοντος και Οικονομικών δεν έχουν καταλήξει ακόμη στο τι πρόκειται να γίνει- δηλαδή τι θα αλλάξει από τα μέτρα Σουφλιά- για την απόσυρση των παλαιών αυτοκινήτων (υπολογίζονται σε 730.000) με συνέπεια να έχει μπλοκάρει η διαδικασία.
Από το υπουργείο Περιβάλλοντος λένε ότι σήμερα δεν πρόκειται να γίνει καμία ανακοίνωση για το τι θα ισχύσει για την απόσυρση και τα πράσινα τέλη και- σύμφωνα με πληροφορίες- ενδέχεται να συνεδριάσει η διυπουργική επιτροπή προκειμένου να καταλήξει στο ποια μέτρα θα εφαρμοστούν.
Στο μεταξύ, 63.000 αυτοκίνητα έχουν αποσυρθεί αλλά οι ιδιοκτήτες τους δεν μπορούν να πάρουν τα χρήματά τους από τις Εφορίες. Έτσι, σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Οικονομικών, εξετάζεται και νομικά όσοι ιδιοκτήτες απέσυραν τα αυτοκίνητά τους να πάρουν το μπόνους από τη ρύθμιση Σουφλιά και οι υπόλοιποι να περιοριστούν σε μικρότερο ποσό με... δέλεαρ- υπάρχει και αυτή η σκέψη- τη χορήγηση δωρεάν καρτών απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Απόσυρση δύο ταχυτήτων"