Εκατομμυριούχος σε μια νύχτα αναμένεται να γίνει η ελληνικής καταγωγής κιθαρίστρια του Τζάκσον, Οριάνθη Παναγάρη. Το CD της με τίτλο «Believe» κυκλοφορεί σήμερα, μία ημέρα πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «This is it» στους κινηματογράφους, και, σύμφωνα με τους ειδικούς, αναμένεται να σημειώσει ρεκόρ πωλήσεων. Μόνο στην Αμερική οι προπαραγγελίες ξεπερνούν τις 200.000, νούμερο που θα εκτοξευτεί περαιτέρω αμέσως μόλις το CD κάνει την εμφάνισή του στα δισκοπωλεία, με τους φαν του Τζάκσον πρόθυμους να αγκαλιάσουν οτιδήποτε συνδέεται με το είδωλό τους.
Αυτό όμως είναι μόνο η αρχή για την 24χρονη μουσικό, την οποία ανακάλυψε τυχαία, σε ηλικία μόλις 14 ετών, ο θρυλικός κιθαρίστας Κάρλος Σαντάνα. Η εταιρεία διοργάνωσης συναυλιών Live Nation συζητάει ήδη μαζί της το ενδεχόμενο μιας σειράς συναυλιών στις Ηνωμένες Πολιτείες. «Οποιος έχει δει στιγμιότυπα από τις πρόβες του “This is it” απαιτεί να μάθει περισσότερα πράγματα για εκείνη. Ηταν γραφτό της να γίνει μεγάλη σταρ, με κάποιον σαν τον Μάικλ να την προωθεί. Η ειρωνεία είναι ότι το πέτυχε νωρίτερα από ό,τι φανταζόταν, με το θάνατό του» λέει άτομο της βιομηχανίας.
Παρά το γεγονός ότι κατά το παρελθόν είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της δισκογραφίας, η Οριάνθη αποκάλυψε πρόσφατα ότι εξεπλάγη από τον τρόπο με τον οποίο προέκυψε η συνεργασία της με τον Τζάκσον. «Επικοινώνησε μαζί μου μέσα από τη σελίδα μου στο MySpace, αφότου με είδε στη σκηνή των Grammy’s, στο πλευρό της Κάρι Αντεργουντ. Στην αρχή νόμιζα ότι επρόκειτο για φάρσα, όμως μετά μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να πάω να παίξω τρία κομμάτια για εκείνον - το «Beat it», το «Dirty Diana» και το «Wanna be startin something» εξήγησε.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Σούπερ σταρ η Ελληνίδα κιθαρίστρια του Τζάκσον"