Βελτιώνεται ο καιρός

27.10.09 Αναρτήθηκε από diogenis
Υποχωρεί η φονική κακοκαιρία
Τα σοβαρότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο είχαν προκύψει στην νέα εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος της Κινέττας, το απόγευμα της Κυριακής, εξαιτίας συγκέντρωσης υδάτων. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε πλήρως το πρωί της Δευτέρας.
Αντίστοιχα αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα και στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ύψος των Τεμπών, μετά τις κατολισθήσεις που σημειώθηκαν την Κυριακή σε δύο σημεία του οδικού δικτύου.
Οι οι βροχές και οι καταιγίδες κυρίως στην κεντρική και νότια Ελλάδα συνεχίζονται την Δευτέρα αλλά με σαφώς μειωμένη ένταση.
Στην Αττική η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει για τη Δευτέρα πυκνή νέφωση και κατά τόπους βροχές και καταιγίδες, που θα είναι ισχυρότερες το πρωί και στη συνέχεια θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως 22 βαθμούς Κελσίου.
Αντίστοιχη εικόνα αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τόσο στη Θεσσαλία και την Ανατολική Στερεά και Εύβοια, όσο και στην ανατολική Πελοπόννησο, ωστόσο οι άνεμοι θα είναι ισχυρότεροι, ως 6 μποφόρ, ενώ ο υγράργυρος θα πέσει χαμηλότερα και θα κυμανθεί από τους 11 ως τους 22 βαθμούς Κελσίου.
Σημαντική θα είναι η κακοκαιρία και στα νησιά του κεντρικού και νότιου Αιγαίου και την Κρήτη, με βροχές και καταιγίδες, χωρίς ωστόσο ισχυρούς ανέμους (μέχρι 5 μποφόρ), ενώ και η θερμοκρασία δεν θα πέσει κάτω από τους 15 βαθμούς Κελσίου (με υψηλότερη τιμή τους 23).
Την Τρίτη τα φαινόμενα αναμένεται να είναι ηπιότερα σε όλη τη χώρα, με τις βροχές και τις καταιγίδες να περιορίζονται στις πρωινές ώρες για τις δυτικές, κεντρικές και νότιες περιοχές της χώρας, ενώ η βελτίωση θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Βελτιώνεται ο καιρός"