Γι' αυτό μερικοί είστε "μικροί".

30.10.09 Αναρτήθηκε από diogenis
Κάποιοι συμπολίτες μας δυστυχώς αδυνατούν να καταλάβουν ότι μπροστά σε ένα δράμα που συμβαίνει δίπλα μας, δε χωράει πολιτική αντιπαράθεση και ο δημοσιογράφος καλείται να το αναδείξει στην πραγματική του διάσταση επιδιώκοντας λύση ή βοήθεια.

Εκεί βρίσκεται η δική μας διαφορά.

Το θέμα με την οικογένεια στο Μούλκι αναρτήθηκε σε αθηναϊκά ειδησεογραφικά blogs όπως το press-gr, όχι γιατί απλώς το στείλαμε, αλλά γιατί ΠΡΑΓΜΑΤΙ αποτελεί ντροπή σε μια οργανωμένη κοινωνία να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά.

Και ναι κύριοι, ένα τέτοιο θέμα είναι και ΑΥΣΤΗΡΑ πολιτικό γιατί η συμπεριφορά των υπηρεσιών της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ καταδεικνύει τις πολιτικές που ακολουθούνται, τις κοινωνικές της ευαισθησίες, τα αντανακλαστικά των ανθρώπων που διοικούν τη χώρα.

Σας πληροφορούμε ότι μετά την ανάρτησή μας δόθηκε λύση - ανάσα σε αυτή την οικογένεια με μια κίνηση ακαριαία από κορυφαίο ΠΟΛΙΤΙΚΟ παράγοντα του Νομού μας που δεν κάθισε να αναλύσει τις πολιτικές προεκτάσεις, όπως πολλοί απλώς φλύαροι έκαναν, αλλά ΕΔΡΑΣΕ ως ΟΦΕΙΛΕ ως κορυφαίο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ και έδειξε τα δικά του κοινωνικά αντανακλαστικά.

Τα υπόλοιπα θα σας τα πούμε τη Δευτέρα.

Για την ώρα αρκεί να πούμε ότι κάποια σχόλια απλώς καταδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο οι ψυχές αλλοιώνονται από τα πολιτικά πάθη.

Η κριτική είναι πάντα δεκτή.

Η μικροψυχία όμως, είναι κοινωνικό πρόβλημα.

Από την πλευρά τη δική μας, οι πράξεις κάποιων ανθρώπων μας δείχνουν ότι ΝΑΙ υπάρχει ακόμα ελπίδα σε μια κοινωνία που μοιάζει πολλές φορές παράλυτη και τυφλωμένη ...


You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Γι' αυτό μερικοί είστε "μικροί"."