Ληστείες σε όλη την Ελλάδα

4.11.09 Αναρτήθηκε από diogenis
«Οργώνουν» ολόκληρη την Ελλάδα οι ληστές τραπεζών και οι αστυνομικοί… τρέχουν και δεν φτάνουν! Μέσα σε ελάχιστη ώρα, ένοπλοι κακοποιοί χτύπησαν χθες τέσσερις φορές! Αναλυτικά:
* ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Ένας άγνωστος που φορούσε κράνος και κρατούσε πιστόλι εισέβαλε στο κατάστημα του ΙΚΑ στα Φιλιατρά Μεσσηνίας και άρπαξε το ποσό των 5.000 ευρώ. Αμέσως μετά, διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητείται.
* ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Άλλα 5.000 ευρώ απέσπασε άγνωστος κρανοφόρος με την απειλή όπλου από τα γκισέ της τράπεζας Κύπρου, στο Κιάτο Κορινθίας. Ο δράστης διέφυγε με μοτοσικλέτα, που είχε σταθμεύσει έξω από την τράπεζα.
* ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Στο 7ο χιλιόμετρο του δρόμου Δερβένι - Πύργος, δύο άγνωστοι με κουκούλες και κρατώντας περίστροφο και μαχαίρι ακινητοποίησαν ταχυδρομικό υπάλληλο των ΕΛΤΑ Δερβενίου και του άρπαξαν 25.000 ευρώ που προοριζόταν για την καταβολή συντάξεων του ΟΓΑ στο χωριό Πύργος Κορινθίας.
* ΗΛΕΙΑ: Στον Αγ. Ιωάννη Πύργου συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη δύο Αλβανοί επέβαιναν σε κλεμμένη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού. Όπως εξακριβώθηκε, ήταν οπλισμένοι και ο ένας ομολόγησε ότι σκόπευαν να ληστέψουν το υποκατάστημα της Eurobank.
Άλλες τέσσερις ληστείες είχαν γίνει χθες σε διάφορες περιοχές της χώρας:
* Λακωνία: Δύο ένοπλοι με ακάλυπτα πρόσωπα εισέβαλαν στα ΕΛΤΑ στο Γεράκι Λακωνίας και πυροβόλησαν στον αέρα με «Καλάσνικοφ» για να ακινητοποιήσουν τους συνοδούς χρηματαποστολής που μετέφερε σε 50.000 ευρώ από τα EΛΤΑ Σπάρτης για την πληρωμή συντάξεων του ΟΓΑ. Όμως, η σφαίρα εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε στο πόδι έναν υπάλληλο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σπάρτης!
* Φθιώτιδα: Στο χωριό Λιβανάτες κοντά στην Αταλάντη, δύο ένοπλοι κουκουλοφόροι άρπαξαν 20.000 ευρώ από το υποκατάστημα της Αγροτικής τράπεζας. Φεύγοντας, πήραν και τα χρήματα μιας πελάτισσας!
* Βοιωτία: Τρεις ένοπλοι έστησαν ενέδρα στην επαρχιακή οδό Λιβαδειάς-Αράχωβας σε όχημα των ΕΛΤΑ που μετέφερε συντάξεις του ΟΓΑ. Έδεσαν με χειροπέδες στο τιμόνι τον οδηγό και οδήγησαν το φορτηγάκι στο τέρμα ενός αγροτικού δρόμου, όπου τον εγκατέλειψαν και εξαφανίσθηκαν με 57.000 ευρώ.
* Καβάλα: Δύο νεαροί με κράνη και πιστόλια άρπαξαν 8.500 ευρώ από το υποκατάστημα της Eurobank στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης και διέφυγαν με μοτοσικλέτα που είχαν κλέψει το προηγούμενο βράδυ.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ληστείες σε όλη την Ελλάδα"