Παίζουν με τη διάσπαση

16.11.09 Αναρτήθηκε από diogenis
Καθαρό προβάδισμα του Αντώνη Σαμαρά δύο εβδομάδες πριν από τις κάλπες δείχνουν πλέον οι δημοσκοπήσεις για το γαλάζιο δαχτυλίδι. Την ίδια ώρα, οι βασικοί υποψήφιοι για τη διαδοχή Καραμανλή ξορκίζουν τα σενάρια διάσπασης της Ν.Δ. που φουντώνουν στο κομματικό παρασκήνιο.
Στελέχη και των δύο πλευρών ανταλλάσσουν δημόσια βολές κατηγορώντας οι μεν τους δε ότι η τακτική των υποψηφίων με τους οποίους συμπορεύονται οδηγεί στον διχασμό του κόμματος. Αναταραχή στη Ρηγίλλης προκάλεσε το Σαββατοκύριακο και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημ. Σταμάτης, ο οποίος εμφανίστηκε έτοιμος να ανεξαρτητοποιηθεί από τη Ν.Δ., δηλώνοντας «αηδιασμένος» από την τροπή που έχει πάρει ο πόλεμος της διαδοχής.
Ο κ. Σταμάτης, άλλοτε πολιτικός φίλος του κ. Σαμαρά και σήμερα υποστηρικτής της κ. Μπακογιάννη, αναθεώρησε τη στάση του τουλάχιστον με τις κάλπες της 29ης Νοεμβρίου, όπως έλεγαν χθες στενοί συνεργάτες του. Η παρέμβασή του όμως έδωσε την ευκαιρία στο στρατόπεδο του πρώην υπουργού Πολιτισμού να καταγγείλουν την πλευρά της κ. Μπακογιάννη ότι βρίσκεται πίσω από τις θεωρίες της διάσπασης.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Παίζουν με τη διάσπαση"