Τι απέγιναν τα ασύρματα;

2.11.09 Αναρτήθηκε από diogenis
Οι περισσότεροι δήμοι έχουν διαφημίσει ως μεγάλο έργο το ασύρματο ίντερνετ που τάχα διαθέτουν..
Η αλήθεια είναι οδυνηρή όμως γιατί μιλάμε για πρωτόγονα.. πράγματα...! Θέλει πολύ προσπάθεια να βρεί ελεύθερο δίκτυο να συνδεθείς...
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Response to "Τι απέγιναν τα ασύρματα;"

  1. Ανώνυμος Said,

    Γιάννη Καλημέρα,

    θυμίζω άρθρο μου από 10-7-2009 :

    Σήμερα το πρωί κατέθεσα στο Δήμο Κορίνθου προτεινόμενη μελέτη ανάπτυξης ασύρματου ευρυζωνικού δικτύου με αιθμό πρωτοκόλλου 18250/10-7-2009. Η μελέτη υποβάλλεται σε τρία αντίγραφα (βιβλιοδετημένη πλήρης μελέτη εφαρμογής 53 σελίδων μαζί με σχέδια και διαγράμματα) προς τον κ. Δήμαρχο, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτικό Συμβούλιο με σκοπό τη συνδρομή των πρωτοβουλιών του Δήμου Κορινθίων. Να σημειώσω ότι στις 5 Αυγούστου 2009 πρόκειται να γίνει δημόσιος διαγωνισμός για το εν λόγω έργο. Πιστεύω ότι η εθελοντική δουλειά που υποβάλλεται μπορεί να υποβοηθήσει το Δήμο στην ανάπτυξη ενός αποτελεσματικού ασύρματου τηλεπικοινωνιακού συστήματος υποδομής τέτοιας, που θα διευκολύνει την ανάπτυξη υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στους δημότες.

    Η συγκεκριμένη δουλειά είχε ανακοινωθεί τον Νοέμβριο του 2008 και ολοκληρώθηκε σε συνεργασία με μηχανικούς και ειδικούς πληροφορικής με αποκλειστικό σκοπό την συνδρομή του Δήμου Κορινθίων.

    Διαβάστε την πλήρη μελέτη εδώ :

    http://agios-georgios.blogspot.com/2009/06/blog-post_7933.html

    Posted on 2 Νοεμβρίου 2009 στις 12:01 μ.μ.

     
  2. Ανώνυμος Said,

    Και να συμπληρώσω ότι το εν λόγω έργο ασύματων δικτύων χρηματοδοτείται από τα λεγόμενα υπόλοιπα του Γ΄ΚΠΣ που έπρεπε να ολοκληρωθούν μέχρι 31/10/2009. Εμείς ακόμα δε ξέρουμε τον ανάδοχο. Το πράγμα θέλει ψάξιμο.

    Καλημέρα και πάλι

    Posted on 2 Νοεμβρίου 2009 στις 12:24 μ.μ.