Ο Νομάρχης Κορινθίας Νίκος Ταγαράς μας έχει συνηθίσει να λειτουργεί αποτελεσματικά, χωρίς πολλά λόγια και κενούς εντυπωσιασμούς.

Μιλάει με πράξεις και έργα και αυτή η τακτική τον έχει διαχωρίσει σε πολλά θέματα και επίπεδα στο Νομό. Παράλληλα, τον έχει αναδείξει ως το πλέον αξιόπιστο πολιτικό πρόσωπο καθώς τα λόγια του είναι μετρημένα και με ιδιαίτερη βαρύτητα.

Δεν θα τον ακούσει κανείς να κάνει πομπώδεις εξαγγελίες, ούτε να βομβαρδίζει τα μέσα με αντικρουόμενες δηλώσεις ή υψηλούς τόνους άνευ αιτίας και λόγου.

Με αυτήν ακριβώς τη φιλοσοφία ο Νομάρχης λειτούργησε και στην περίπτωση της οικογένειας από το Μούλκι.

Οι πληροφορίες που μας ήρθαν από την ίδια την κυρία Μπουτσιούκου μιλούν για άμεση παρέμβαση του Νομάρχη, παρέμβαση καταλυτική και αποφασιστική για την άμεση επίλυση του ζητήματος που προέκυψε με τη ΔΕΗ.

Το αποτέλεσμα ήταν η άμεση αποπληρωμή του χρέους της οικογένειας και η τακτοποίηση ενός ζητήματος που έφερε σε δύσκολη θέση (κυρίως ηθική) μια ολόκληρη κοινωνία.

Χωρίς λοιπόν τυμπανοκρουσίες, κάμερες και μικρόφωνα, ο Νίκος Ταγαράς ακαριαία και αθόρυβα έδειξε τη στάση του σε δύο άξονες. Στον άξονα της πολιτικής φιλοσοφίας που επιτάσσει τα λόγια να συνοδεύονται από τις πράξεις και στον άξονα της κοινωνικής ευαισθησίας που αποτελεί πυρήνα άσκησης πολιτικών παρεμβάσεων.

Την ώρα που κάποιοι κοίταγαν πως θα κάνουν πικρόχολα σχόλια για τον δημοσιογράφο που ανέδειξε το θέμα, ο Νίκος Ταγαράς παρενέβαινε αθόρυβα και έδινε λύση.

Με αυτό τον τρόπο έκανε μια ακόμα φορά τη διαφορά.
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Response to "Έδωσε λύση αθόρυβα και αποτελεσματικά."

  1. Ανώνυμος Said,

    Ti me les re diogeni...

    Posted on 3 Νοεμβρίου 2009 στις 12:27 μ.μ.

     
  2. Ανώνυμος Said,

    Ο Κ.ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΤ΄ΑΡΧΑΣ ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ,ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΥΣΗΜΑ.ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ,ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ Δ Ε Ν ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ,Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΝΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΜΑΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ///////////-ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ Μ. Μ.Ε ΚΛΠ ΠΟΥ ΡΕΤΕΣΑΡΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΠΤΟΥΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ Π Α Ν Τ Ο Σ Κ Α Ι Ρ Ο Υ./////////////////

    Posted on 3 Νοεμβρίου 2009 στις 5:38 μ.μ.