Eγκαινιάστηκε η έκθεση Καράμπελα

1.11.09 Αναρτήθηκε από diogenis
Εγκαινιάσθηκε χθες Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 8:00 το βράδυ στη Δημοτική Πινακοθήκη (Κολοκοτρώνη 4), η έκθεση ζωγραφικής του Αντρέα Καράμπελα.
Η έκθεση αυτή αποτελεί συνέχεια μιας αξιόλογης πρωτοβουλίας του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κορινθίων που δίνει τη δυνατότητα στο φιλότεχνο κορινθιακό κοινό να γνωρίσει σημαντικούς εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής εικαστικής πραγματικότητας.
Ο Ανδρέας Καράμπελας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1945. Έχει πραγματοποιήσει 28 ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει λάβει μέρος σε πολλές και σημαντικές ομαδικές. Έχουν εκδοθεί λευκώματά του με ποίηση και ζωγραφική. ΄Εχει αναπτύξει πλούσιο πολιτιστικό έργο και έχει εικονογραφήσει πολλά παιδικά βιβλία.
Η ζωγραφική του Αντρέα Καράμπελα παντρεύει με δημιουργικό τρόπο αρχέγονες αξίες της ελληνικής παράδοσης με σύγχρονες καλλιτεχνικές προτάσεις. Βαθιά ανθρωποκεντρική και ανήσυχη εκφράζει το συνεχή διάλογο του έρωτα με το ύφος του ήλιου, τη θάλασσα και το ταξίδι.
Μια πλούσια χειρονομιακή ζωγραφική που μας δίνει τη δυνατότητα και τις προοπτικές να βλέπουμε την εικόνα με απρόβλεπτες και πολυσήμαντες κατευθύνσεις.
Τα βλέματα, τα σώματα, οι κινήσεις σε διαρκή αναμέτρηση και επικοινωνία.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2009.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Eγκαινιάστηκε η έκθεση Καράμπελα"