ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ στην Κόρινθο

30.10.10 Αναρτήθηκε από Γιάννης Στεφανής
Την 14:00΄ ώρα της 29-10-2010 στο Κιάτο Κορινθίας, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες Αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου σε συνεργασία με Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου συνελήφθησαν δύο άνδρες ημεδαποί ηλικίας -18- και -37-, οι οποίοι απογευματινές ώρες της 28-10-2010 διέρρηξαν κατοικία στην οποία διέμεναν δύο γυναίκες ημεδαπές. Δράστες αφού τις ακινητοποίησαν αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα και
διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Συλληφθέντες αναγνωρίστηκαν με απόλυτη βεβαιότητα από τις παθούσες και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν ενώπιον του Κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ

Την 16:30΄ ώρα της 29-10-2010 στην Κόρινθο, συνελήφθη μία γυναίκα ημεδαπή ηλικίας -19- ετών για κλοπή από κατάστημα. Δράστιδα αφαίρεσε από τα ράφια του καταστήματος διάφορα αντικείμενα πλην όμως έγινε αντιληπτή από τον υπεύθυνο ασφαλείας και συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου.
Συλληφθείσα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της θα οδηγηθεί ενώπιον του Κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Την 18:20΄ ώρα της 29-10-2010 στην Κόρινθο, συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου ένας άνδρας αλλοδαπός ηλικίας -23- ετών για κλοπή από κατάστημα-σούπερ μάρκετ. Συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί ενώπιον του Κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ στην Κόρινθο"