ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
Στο site της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ έχει δημοσιευτεί εδώ και καιρό ένα σχόλιο του Αντιδημάρχου Ξυλοκάστρου Περικλή Μενούνου, το οποίο αναφέρεται στον υποψήφιο Δήμαρχο Ξυλοκάστρου κ. Δ. Σκούρα με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς που αφορούν το είδος και το επίπεδο της μόρφωσης του.
Θεωρήσαμε ανεπίτρεπτο και έξω από κάθε λογική και μικροπολιτική σκοπιμότητα το ανωτέρω σχόλιο και μπαίνουμε στον πειρασμό να αναπτύξουμε και την δική μας άποψη για τον κύριο Αντιδήμαρχο :
• Εξελέγη με την υποστήριξη σοβαρών, αριστερής προέλευσης ανθρώπων, οι οποίοι εδώ και πολύ καιρό τον έχουν ειδοποιήσει ότι δεν θα τον ξαναστηρίξουν, θεωρώντας τον αριβίστα, καιροσκόπο και ανίκανο να υπηρετήσει το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης (εύκολα κανείς μπορεί να το διαπιστώσει μιλώντας με αυτούς σήμερα),
• Απέτυχε παταγωδώς στη θητεία του σαν Αντιδήμαρχος, αφού σε κάθε τομέα που του ανατέθηκε τα έκανε στην κυριολεξία θάλασσα.
Για παράδειγμα ας πάει κάποιος στο λιμάνι της πόλης να ρωτήσει για τον ανωτέρω κύριο, μπορεί να τον φουντάρουν στη θάλασσα, ή ας πάει να ρωτήσει την άποψη των καταστημάτων της πόλης για τα οποία είναι υπεύθυνος, μπορεί και να τον δείρουν,
• Στη διάρκεια της σύντομης θητείας του στο αξίωμα έπαιξε το ρόλο της γλάστρας, χωρίς μάλιστα να το καταλάβει.
Ο Δήμαρχος βλέποντας την αμετροέπεια και την απύθμενη φιλοδοξία που τον διακατείχε, του φόρτωσε στην κυριολεξία όλο το πολιτικό κόστος της θητείας του, προκειμένου να προφυλάξει τους λοιπούς αντιδημάρχους ενόψει επερχόμενων εκλογών.
Δυστυχώς o φίλος μας το έχαψε και να που σήμερα έχει συγκεντρώσει σε βάρος του το μένος μεγάλου αριθμού κατοίκων της πόλης, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει σοβαρά να μην εκλεγεί. Για παράδειγμα πρέπει να έχει φθάσει στα αυτιά του το τι λέει για αυτόν η πενταμελής ομάδας του τραπεζίτη πολιτικού «ογκόλιθου» ή Δερβενάρχη ή οι λοιποί Αντιδήμαρχοι (κυρίως αυτός με το μυστρί) σε σπίτια της πόλης όπου και ζητούν ψήφο.
• Επανειλημμένα και με μεγάλη δόση κακίας, συνεπικουρούμενης από πολιτικό αμοραλισμό, καθυβρίζει και θίγει πολιτικούς του αντιπάλους με στόμφο αναφέροντας το επίπεδο της γνώσης και της εμπειρίας του για τα δημοτικά, δεδομένο για το οποίο σήμερα η πλειοψηφία των πολιτών γελά με το άκουσμα της.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Αντιδήμαρχος είναι δημόσιος υπάλληλος στο Δασαρχείο, χρησιμοποίησε τη σφραγίδα της δημόσιας υπηρεσίας για να εκλεγεί όπως και η πλειοψηφία των αιρετών της Κίνησης Πολιτών, θεωρείται σαν μια γραφική φιγούρα από τους υπαλλήλους του Δήμου αφού γνωρίζουν ότι οι αρμοδιότητες που του έχουν εκχωρηθεί είναι για τα μάτια του κόσμου και γενικότερα έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην πόλη.
Δυστυχώς αγαπητοί μας συμπολίτες ο Αντιδήμαρχος αυτός αποτελεί το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα του μίγματος αυτών που μας οδήγησαν στο μνημόνιο και πληρώνουμε τα έργα και ημέρες τους και δυστυχώς από τραγικές συγκυρίες βρέθηκε σε θέση ευθύνης όπου δεν μπορούσε να διανοηθεί.
Καθυβρίζει ένα υποψήφιο Δήμαρχο, ο οποίος :
ψηφιζόταν για 16 συναπτά έτη στο Ξυλόκαστρο με ποσοστά που έφθασαν και το 65%, έχει αναγνωρισιμότητα στην ΚΕΔΚΕ και θεωρήθηκε σαν ένας από τους ικανότερους Δημάρχους σε πανελλήνιο επίπεδο, και γενικά έχει μια εξαιρετικά πετυχημένη προυπηρεσία σε πολλούς τομείς σε αντίθεση με τον ανάλγητο Αντιδήμαρχο που μόλις αποτύχει στην εκλογή του δεν θα του ξαναμιλήσει άνθρωπος στην πόλη και θα επιστρέψει στην υπηρεσία που ποτέ δεν υπηρέτησε.
You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Response to "Ο πολιτικός αμοραλισμός του κ.Περικλή Μενούνου"

  1. Ανώνυμος Said,

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΙ ΝΑ ΚΑΝΙ Ο ΜΕΝΟΥΝΟΣ ΙΝΕ ΤΑΧΑΜΟΥ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ Κ ΑΠΟ ΜΕΣΑΤΟΥ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΙΤΑΞΙ ΝΑ ΜΑΖΕΞΙ ΝΑ ΧΑΛΙΑΤΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ Ο ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΝΤΙΔΙΜΑΡΧΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝΕ ΤΙ ΛΕΞΙ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ Ι ΙΛΙΘΙΕΙ ΧΡΕΟΣΑΝΕ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΟ.. ΑΛΛΑ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Κ ΙΣΑΓΕΛΕΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙ ΔΟΥΛΙΑ

    Posted on 29 Οκτωβρίου 2010 στις 12:49 μ.μ.

     
  2. Ανώνυμος Said,

    Έχουμε πολλούς Δημόσιους Υπαλλήλους που εκμεταλλεύονται την θέση τους και εκλέγονται, που αν δεν είχαν την σφραγίδα δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους.
    Παραδείγματα πολλά, Βασίλης Ανδρικόπουλος, Βάσω Ντόκου, Σωτήρης Δούρης, Μπάμπης Παπαστελλάτος, Αλέκος Χαρτσιάς, Ηλίας Ανδρικόπουλος και πολλοί άλλοι.
    Από τα παραπάνω βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα, πως οι υπάλληλοι απαγορεύεται να πολιτεύονται και ειδικά οι ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ και οι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.

    James

    Posted on 29 Οκτωβρίου 2010 στις 12:51 μ.μ.

     
  3. Ανώνυμος Said,

    Ρε παιδιά, ποιός εκτελεί χρέη αντιδημάρχου ?!? Αυτός που ξεσαλώνει στην flight down ,όλο τον χρόνο, σαν ξέφρενος τουρίστας... ? ! ?

    Posted on 29 Οκτωβρίου 2010 στις 2:40 μ.μ.

     
  4. Ανώνυμος Said,

    Ανώνυμε Νο2 ξέχασες κ'άλλους υπαλλήλους αιρετούς τον Κολοτούρο τον Ψαράκη και τον Λιάκουρα.

    Posted on 29 Οκτωβρίου 2010 στις 9:58 μ.μ.

     
  5. Ανώνυμος Said,

    Είπατε τω βασιλεί, χαμαί πέσε δαίδαλος αυλά. Ουκέτι Φοίβος έχει καλύβην, ου μάντιδα δάφνην, ου παγάν λαλέουσαν. Απέσβετο και λάλον ύδωρ.

    Posted on 30 Οκτωβρίου 2010 στις 2:25 π.μ.

     
  6. Ανώνυμος Said,

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΞΗΓΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΧΡΗΣΜΟ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ;; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ

    Posted on 30 Οκτωβρίου 2010 στις 3:54 μ.μ.