Πολιτική συγκέντρωση με κεντρικό ομιλητή τον Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με τον συνδυασμό του Υποψηφίου Δημάρχου Παύλου Παύλου κ Γιώργο Παπαγεωργίου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Siagas στους Αγίους Θεοδώρους με καλεσμένους Οικιστές από την ευρύτερη περιοχή.
Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Siagas και μέσα σε πραγματικά πολύ ευχάριστο κλίμα 150 περίπου φίλοι του Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου κ Γιώργου Παπαγεωργίου διασκέδασαν και ενημερώθηκαν για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος του νέου Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων Παύλος Παύλου ο οποίος παρευρέθηκε στη συγκέντρωση, με αίσθημα ευθύνης για το ομολογουμένως δύσκολο έργο που ακολουθεί, υποστήριξε για άλλη μια φορά ότι το ψηφοδέλτιο νίκης της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης θα κόψει πρώτο το νήμα και ότι ο ίδιος μαζί με τους συνεργάτες του θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων.
Στην συγκέντρωση εκτός του οικοδεσπότη κ Γιώργου Παπαγεωργίου και του Υποψηφίου Δημάρχου Παύλου Παύλου παρέστησαν και απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό οι Σωτήρης Στάμου, Άρης Κωσταντής, Τάκης Νικολάου, Αριστέα Παναγιωτοπούλου, Χαρά Πολύζου και Αθηνά Γυφτοπούλου.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Σπουδαία συγκέντρωση στους Αγίους Θεοδώρους"