Κόρινθος κάνει την διαφορά.

Ο Μητροπολιτικός δήμος εξελίσσεται σε έναν από τους πιο ισχτρούς αλλά και πρωτοπόρους δήμους της χώρας..

-Μετά την πεζοδρόμηση του κέντρου.
-Την δημιουργία ποδηλατοδρόμων στον Άγιο Νικόλαο αλλά και σε άλλους δρόμους της πόλης
-Τα δημοτικά ποδήλατα.
Τώρα έρχεται μία ακόμα καινοτομία που θα υλοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ο Αλέκος Πνευματικός εκτιμά ότι πάνω από όλα είναι η υγεία του Κορίνθιου.

Για αυτό προτίθεται άμεσα να αγοράσει ΑΠΙΝΙΔΩΤΕΣ οι οποίοι θα υπάρχουν σε διάφορα σημεία της πόλης έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιηθούν και να σώσουν ζωές.

Ο αντιδήμαρχος κ.Χρήστος Χασικίδης δεν είναι μόνο καρδιολόγος αλλά και πρόεδρος της Ελληνικής εταιρείας ΚΑΡΔΙΟΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ θα αναλάβει να εκπαιδεύσει δημοτικούς υπαλλήλους αλλά και πολίτες ιδιαίτερα εμπόρους έτσι ώστε αν και όταν χρειαστεί να μπορούν να σώσουν τον συμπολίτη μας που θα κινδυνεύει
Στις σκέψεις του δήμου είναι να δοθούν απινιδω τές και στην ομάδα ΔΙΑΣ η οποία όλο το 24ώρο θα μπορεί να προσφέρει κυριολεκτικά σωτηρία..στους πολίτες..!

Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την πρωτοβουλία αυτή που βάζει την πρωτεύουσα του νομού πλέον ανάμεσα στις σοβαρές πόλεις της Ευρώπης.
Τέτοιες πρωτοβουλίες αναδεικνύουν το άλλο πρόσωπο της αυτοδιοίκησης αλλά και της Κορίνθου που διεκδικεί πλέον πρωτοποριακό ρόλο σε όλους τους τομείς…

Σε μία μίζερη Ελλάδα η Κόρινθος του Αλέκου,του Χρήστου και των άλλων παιδιών…ΑΚΜΑΖΕΙ..!


Μια συσκευή θα έσωζε χιλιάδες Ελληνες…
Χιλιάδες ζωές θα μπορούσαν να σώζονται κάθε χρόνο στην Eλλάδα με τη χρήση μιας απλής συσκευής. Aυτό θα συνέβαινε αν εισακούγονταν οι αγωνιώδεις εκκλήσεις των επιστημόνων, που τα τελευταία χρόνια «φωνάζουν» συνεχώς για τη χρησιμότητα του φορητού απινιδωτή, που λείπει σήμερα -με ελάχιστες εξαιρέσεις- από τα γήπεδα και τους πολυσύχναστους χώρους. Σύμφωνα με τους ειδικούς, 10.000 άτομα, το 1/3 των οποίων είναι νέοι κάτω των 40 ετών, θα απέφευγαν τον θάνατο από καρδιακή ανακοπή.

ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ: Η Ελλάδα είναι σε νηπιακή φάση…
Στο θέμα της αντιμετώπισης του αιφνιδίου καρδιακού θανάτου, έχουν μεγάλη σημασία όσα λέει ο καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και διευθυντής της Β΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου «Αττικόν» κ. Δημήτρης Κρεμαστινός και η εντατικολόγος και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας κ. Νίνα Μαγκίνα.

«Δυστυχώς στο θέμα της εγκατάστασης φορητών απινιδωτών σε δημόσιους χώρους -αθλητικά γήπεδα, σταθμοί τρένων και μετρό, αεροδρόμια κ. α. - η Ελλάδα βρίσκεται ακόμα σε «νηπιακή φάση» συγκριτικά με άλλες χώρες του δυτικού κόσμου.»
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "30 χρόνια μπροστά η Κόρινθος...φορητοί απινιδωτές σε όλη την πόλη...!"