Ο σύμβουλος του κ.Γιώτη ή μάλλον ο δημοτικός σύμβουλος κ.Γιώργος Πούρος που εξελέγη με τον κ.Γιώτη χθές βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο...ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του...μέχρι...να αποκατασταθεί...απο τον κ.Γιώτη..!
Ούτε στο δημοτικό συμβούλιο όμως αποκάλυψε σε τι ακριβώς πρέπει να τον αποκαταστήσει ο αρχηγός του..

Απλά θέλει μία αποκατάσταση...
Ο,τι να'ναι;


Ποιός ξέρει άβυσσος η σκέψη του παράγοντα...

Ουσιαστικά οι κκ. Πούρος και Γιώτης ανταλλάσσουν δημόσια υπονοούμενα χωρίς ο κόσμος να καταλαβαίνει τι ζητά ο κ.Πούρος..

Μία φήμη στην πιάτσα λέει ότι ο κ.Πούρος είναι βαθειά ενοχλημένος αν και ήρθε πρώτος στον πρώην δήμο Ασσου-Λεχαίου για τον αριθμό των ψήφων που πήρε ο νεαρός σύμβουλος κ. Νίκος Κούτουλας..

Και αυτό γιατί πάλι σύμφωνα με την ίδια φήμη...η ΟΝΝΕΔ και οι ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ έβαζαν..παρανόμως σταυρούς στον κ. Κούτουλα..!!
Που το έκαναν αυτό και πως το έκαναν δεν έχει δοθεί καμία εξήγηση...
Εμπειρος ο ίδιος πρέπει να εξηγήσει πως συνέβη αυτό αν συνέβη.

Απο το περιβάλλον του κ.Πούρο διαδίδεται η κουτή φήμη οτι οι σταυροί μπήκαν στην νομαρχία αλλά ο ίδιος δεν μπορεί σοβαρά να ισχυριστεί κάτι τέτοιο αφού ξέρει οτι οι σάκοι με τα ψηφοδέλτια δεν πάνε στην νομαρχία αλλά στο Πρωτοδικείο..!

Σε κάθε περίπτωση ο ίδιος οφείλει για να προστατεύσει την σοβαρότητά του να πεί τέλος πάντων τι κακό του έκαναν που έθιξε την πολιτική του καριέρα και την εγκυροτητά του.
Σε κάθε περίπτωση αυτά τα παιδικά παιχνίδια απο μεγάλους άνδρες όπως είχε πεί και ο Μέγας Θωμάς Θωμαϊδης πρέπει να κόβονται στην εφηβεία..!!!!!!

Λοιπόν κ.Πούρο καταγγέλλεις οτι οι ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ και οι ΟΝΝΕΔΙΤΙΣΕΣ παραχάραξαν το εκλογικό αποτέλεσμα υπέρ του κ.Κούτουλα; Καταγγέλλεις οτι ο Γιώτης το ξέρει και σωπαίνει;

Πες το επιτέλους να τελειώνουμε και να μην κάνουμε υποθέσεις...!
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Κύριε Πούρο καταγγέλεις οτι οι Οννεδίτες παραχάραξαν το αποτέλεσμα υπέρ του Κούτουλα;"