Νεαρός και άπειρος αντιδήμαρχος στο Λουτράκι με το που κάθησε στην καρέκλα άρχισε να δημιουργεί προβλήματα στον Κώστα Λογοθέτη...
Είναι αυτή η παράξενη εγκεφαλική νόσος που προκαλεί η καρέκλα της εξουσίας...!

Διαβάστε το επεισόδιο και θα καταλάβετε τι λέμε όπως το περιγράφει ο
Πάνος Ηλιακόπουλος:
Ενδεχομένως, χθες, ο άπειρος πολιτικά αντιδήμαρχος, με τον τρόπο του, να ήθελε να επιδείξει στο φίλο του ότι έχει προοδεύσει, απέκτησε αξιώματα και σήμερα είναι αντιδήμαρχος.
Η συμπεριφορά του, ωστόσο, υπερέβη τα εσκαμμένα, με συνέπεια να αναγκασθεί να παρέμβει ο ίδιος ο δήμαρχος κι ένας ακόμη αντιδήμαρχος για να λήξει το επεισόδιο. Εξετέθησαν δηλαδή μαζί του, άλλα δύο άτομα. Φυσικά, το πολιτικό κόστος το αναλαμβάνει και χρεώνεται εξ’ ολοκλήρου στον Κώστα Λογοθέτη.
Σε σχόλιο του loutraki-press -δεν πρέπει να είναι περισσότερες από δύο εβδομάδες- που καταγραφόταν η άποψη ότι οι πολιτικά αμούστακοι θα έπρεπε να κάτσουν πρώτα στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου να ψηθούν και στη συνέχεια να απαιτούν θώκο. Δυστυχώς, τα γεγονότα, επιβεβαιώνουν ότι είναι πολιτικά πιο φυσιολογικό.

Τι ακριβώς συνέβη
Χθες το πρωί, μετά τον καθαρισμό της πλατείας του Παιδιού, που πραγματοποιείτο υπό την παρουσία δύο αντιδημάρχων(!..) -δεν έκαναν τίποτε περισσότερο από το να τρέξουν να προλάβουν το χρόνο για να αποδείξουν ότι ορθά τους εμπιστεύθηκε η κοινή γνώμη- ο ένας εκ των δύο -ο περί ου ο λόγος- πέρασε έξω από το κατάστημα φίλου του και -με το ανάλογο ύφος που σου… φοράει η θέση- του είπε να πάρει τις ζαρντινιέρες. Ο άλλος του απάντησε ότι δεν το κατάλαβα, με τον πολλά βαρύ αντιδήμαρχο να του λέει ότι αν δεν τις απομακρύνει ο ίδιος, θα τις πάρει αυτός με το φορτηγό. Όπως ήταν φυσικό το… θερμόμετρο ανέβηκε και λόγο στο λόγο, μόνο χειρότερα δεν σημειώθηκαν…
Κατ’ αρχήν, δεν έχει εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση διορισμού των αντιδημάρχων με προσδιορισμό των αρμοδιοτήτων τους από το δήμαρχο, κάτι που είθισται να ενημερώνεται επίσημα πρώτο το δημοτικό συμβούλιο. Επομένως η ανακήρυξή τους επίσημα, θα γίνει την προσεχή Τετάρτη.
Κατά δεύτερο λόγο, η απελευθέρωση των πεζοδρομίων, δεν είναι αρμοδιότητας του τομέα που θα αναλάβει ο μέλλον αντιδήμαρχος, που επιδιώκει και την προβολή του μέσω των blogs.
Το loutraki-press δεν είναι αντίθετο στην απελευθέρωση των πεζοδρομίων, με την προϋπόθεση ότι οι αποφάσεις και οι ενέργειες θα γίνουν συντεταγμένα με την αρχή να γίνεται από τον παραλιακό πεζόδρομο και τους πεζόδρομους στην κεντρική λεωφόρο.
Ας αρχίσει λοιπόν το νέο δόγμα, που είναι και καλοδεχούμενο να υλοποιείται από τα σημεία εκείνα που είναι βιτρίνα του Λουτρακίου ώστε να γίνει ελκυστικό και να σε αξιολογεί θετικά ο επισκέπτης και στη συνέχεια να αναπτυχθεί η δράση και στους κάθετους ή παράλληλους δρόμους.
Δυστυχώς, τα προβλήματα με αρνητικές επιπτώσεις για τον Κώστα Λογοθέτη έχουν αρχίσει εκ των έσω και κυρίως από τους ίδιους τους ανθρώπους που εμπιστεύθηκε, αλλά και προώθησε ίσως ακόμη και πέραν των δυνατοτήτων τους. Ωστόσο, το τελευταίο θα κριθεί από την αποτελεσματικότητά τους.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΙΣ ΓΚΑΦΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ"