Κάποιοι λένε γιατί έτσι τους βολεύει ότι εμείς εδώ στον Διογένη και στην ΣΦΗΚΑ..έχουμε εμμονές με κάποια θέματα. Και η αλήθεια είναι ότι μπορεί και να τις έχουμε αφού κάθε τόσο επιβεβαιώνονται πράγματα που είναι άθλια..

Πολύ σοβαρά επεισόδια έγιναν το απόγευμα στην Νεμέα στον αγώνα Παννεμεατικός-Κόρινθος 2006 και η αιτία ήταν ο νεαρός διαιτητής κ.Βασίλης Αστερής.

Η Νεμέα νικούσε μέχρι το…98’ οπότε ισοφάρισε η ομάδα της Κορίνθου…!
Οι φίλαθλοι όρμησαν στον διαιτητή ο οποίος έφυγε από το γήπεδο με αστυνομική βοήθεια…


Οσοι ήταν στο γήπεδο ήταν μία απαράδεκτη διαιτησία από ένα καλό διαιτητή που σε όλο τον αγώνα έδειχνε να μην πολυσυμπαθεί τους Νεμέατες…
Πόσο κομψά το λέμε…!!!
Όπως δεν τους συμπαθεί και ο κ.Φραντζής..

Αν θυμάστε στην προεκλογική περίοδο είχαμε τονίσει ότι ο Παννεμεατικός δεν θα ανέβει κατηγορία..Το θυμάσαι κ.Βαφειάδη;

Δεν θέλουν την Νεμέα στην μεγάλη κατηγορία
Δεν θα σας αφήσει η Ενωση να πάτε στην Α’ διότι θα ανακατέψετε την τράπουλα και αυτό δεν βολεύει τους επαγγελματίες ποδοσφαιρικούς παράγοντες..

Δεν σας θέλουν στην μεγάλη κατηγορία και οι λόγοι είναι πολλοί…
Στην Κόρινθο εδώ και καιρό κυκλοφορούν φήμες για δηλώσεις παραγόντων της Ενωσης που βάζουν και στοίχημα ότι θα…σας κόψουν…

Ενας σύμβουλος από τα…Δυτικά είναι ξεκάθαρος και το λέει και δημόσια..ότι θα σας αφήσει...!

Και μπορεί σήμερα να το είδε και ο κόσμος και να κινήθηκε εναντίον του διαιτητή αλλά το κόλπο έχει στηθεί…
Σας θέλουν..τρίτους και καταιδρωμένους...

Ποιοι το θέλουν;
Οσοι μπορούν να ρυθμίζουν αυτά τα θέματα στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο…
Ιδού η Ενωση που υποτίθεται ότι θα..σταματούσε αυτά τα απαράδεκτα..!!!
Και επειδή εμείς ποτέ δεν το πιστέψαμε αυτό για μία ακόμα φορά δικαιωνόμαστε..!

Ευτυχώς που στο γήπεδο ήταν ο αντιπρόεδρος κ. Κοτσίρης γιατί θα σας τιμωρούσαν για τα σημερινά επεισόδια όσο βαριά δεν έχουν τιμωρήσει ομάδα…!!
Αυτό περίμεναν…Να κάνετε το λάθος…!


ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:
Η διοίκηση του Παννεμεατικού οφείλει να βγεί και να ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ τα πάντα.
Ολο το παρασκήνιο…
Αλλοιώς από εδώ και πέρα την ομάδα την περιμένει Γολγοθάς…
Δεν κάνουμε τους προφήτες. Απλά κάτι ακούμε, κάτι ξέρουμε και κάτι βλέπουμε…!

Αγαπητέ μας κ. Βαφειάδη
Αυτή η χώρα έγινε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ γιατί ποτέ δεν μίλησαν αυτοί που έπρεπε και την ώρα που έπρεπε με αποτέλεσμα να κυριαρχούν…οι πονηροί…!!!!

Ο κόσμος της Νεμέας δικαίως αγανάκτησε άσχετα αν δεν έπρεπε να κινηθεί εναντίον του διαιτητή. Η πόλη έχει μία εξαιρετική ομάδα και οι φίλαθλοι διαπιστώνουν ότι γίνεται ότι είναι δυνατόν να μην ανέβει κατηγορία..!!!


Υ.Γ. Ας ετοιμαστεί ο Παννεμεατικός και για τιμωρία αλλά και για ακόμα…χειρότερα…!
Για το θέμα θα επανέλθουμε τις επόμενες μέρες..!
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Response to "Εσφαξαν τον Παννεμεατικό..με περιπολικά έφυγε ο διαιτητής...!"

  1. Γιάννης Νεμέα Said,

    Kάποια στιγμή πρέπει οι ψευτόμαγκες που κρύβονται πίσω από τον ανώνυμο φίλαθλο να καταλάβουν πως βλάπτουν την ομάδα τους. Σαν Νεμεάτης ντρέπομαι για τη φιλοξενία των "φιλάθλων" μας στα παιδιά της Κορίνθου. ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΤΩΡΑ για τον Παννεμεατικό. Έτσι για να μαζευτούν οι νταήδες. Ας γίνει μια αρχή και ας γίνει η ποινή αυτή οδηγός για κάθε άλλη παρόμοια κίνηση παρόμοιων "φιλάθλων" κάθε ομάδας. Συγχαρητήρια για τη στάση του Προέδρου κ. Βαφειάδη απέναντι στο χτυπημένο παιδί.

    Posted on 15 Ιανουαρίου 2011 στις 11:57 μ.μ.

     
  2. goulit Said,

    Η βλακεία είναι ασυναίσθητη και υποτροπιάζει. «Ο κίνδυνος της βλακείας προέρχεται από τον βλάκα που δεν ξέρει ότι είναι βλάκας», «Αυτό δίνει μεγαλύτερη δύναμη και αποτελεσματικότητα στην καταστρεπτική δράση της». Ο βλάκας δε γνωρίζει τα όριά του, παραμένει προσκολλημένος στις πεποιθήσεις του και δεν ξέρει πώς να αλλάξει, με αποτέλεσμα να επαναλαμβάνει επ’ άπειρον τα ίδια λάθη.

    Σε κλινικό επίπεδο, η βλακεία είναι η χειρότερη ασθένεια, γιατί είναι αθεράπευτη. Ο βλάκας έχει την τάση να επαναλαμβάνει πάντα την ίδια συμπεριφορά, γιατί δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί τη ζημιά που προκαλεί και συνεπώς δεν μπορεί να αυτοδιορθωθεί.
    Eνας άλλος παράγοντας που γιγαντώνει τη βλακεία είναι η εξουσία. Ο ηλεκτρονικός τύπος είναι μία μορφή εξουσίας που όποιος δεν ξέρει να την χειριστεί τον αποβλακώνει. Τα άτομα που έχουν εξουσία τείνουν να πιστεύουν ότι, ακριβώς επειδή έχουν εξουσία, είναι οι καλύτεροι, οι πιο ικανοί, οι πιο έξυπνοι, οι πιο σοφοί από όλη την ανθρωπότητα. Εξάλλου, περιστοιχίζονται από αυλικούς, οπαδούς και κερδοσκόπους, που ενισχύουν διαρκώς αυτή την ψευδαίσθηση. Με αυτό τον τρόπο όποιος βρίσκεται στην εξουσία καταλήγει να διαπράττει κατά γενική ομολογία τις μεγαλύτερες ανοησίες. Άλλωστε η εξουσία μέσω του τύπου αυξάνει το βλαπτικό δυναμικό ενός βλάκα.
    Το ιστορικό Σωματείο του Παννεμεατικού εκτός του ότι θα κερδίσει την άνοδό του στην πρώτη κατηγορία, αξίζει περισσότερο σεβασμό....
    Αν δεν καταλαβαίνεις κε αρθρογράφε τι θέλω να πω διάβασε το κείμενο από την αρχή

    Posted on 16 Ιανουαρίου 2011 στις 8:41 μ.μ.