Ένας τυχαίος έλεγχος της Τροχαίας σε ένα αυτοκίνητο στη Δράμα, οδήγησε στην εξιχνίαση μιας ληστείας με πλούσια λεία που είχε γίνει 717 χιλιόμετρα μακρύτερα, στην Κορινθία!
Ο 32χρονος Έλληνας οδηγός συνελήφθη και αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο «εγκέφαλος» σπείρας που είχε διαπράξει άλλη μια ληστεία στην Αττική!

Οι τροχονόμοι είχαν αμφιβολίες για τη νομιμότητα του στο οποίο επέβαιναν ο 32χρονος και η 33χρονη Ρουμάνα συνοδός του κι έτσι επικοινώνησαν με την Ασφάλεια Δράμας, από την οποία πληροφορήθηκαν ότι το ΙΧ είχε κλαπεί τη νύχτα της περασμένης Τρίτης από την Κορινθία.

Ο 32χρονος συνελήφθη και αποκαλύφθηκε ότι, μαζί με δύο συνεργούς του, είχαν εισβάλλει οπλισμένοι σε ένα σπίτι στην περιοχή του Κάβου Ισθμίας, ακινητοποίησαν τους ενοίκους και άρπαξαν 60.000 ευρώ, χρυσαφικά αξίας 50.000 ευρώ και το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη!

Η έρευνα των αστυνομικών απέδειξε ότι ο ίδιος άνθρωπος είχε διαπράξει και άλλη μια ληστεία στις 27 Δεκεμβρίου στο Πολυδένδρι Αττικής. Τότε, μαζί με άλλους τέσσερις συνεργούς του, έκλεισε τον δρόμο με ένα κλεμμένο αυτοκίνητο σε έναν 60χρονο επιχειρηματία, τον ανάγκασαν με την απειλή όπλων να βγει από το αυτοκίνητό και διέφυγαν με αυτό.

Μέσα, υπήρχε μία τσάντα με 35.000 ευρώ, διάφορα προσωπικά έγγραφα και επιταγές!

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, η οποία διέταξε την μεταγωγή τους στην Κόρινθο όπου θα προσαχθούν στον τοπικό εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση.
Ταυτόχρονα, ενημερώθηκαν και οι αστυνομικές υπηρεσίες της Αθήνας ώστε να αναζητήσουν τους συνεργούς του 32χρονου κακοποιού.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Έκλεψαν στην Κόρινθο και τους συνέλαβαν στη Δράμα"