Θέλουν κάλπες το Σεπτέμβριο

24.7.11 Αναρτήθηκε από diogenis
Εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις
Εκλογικό αιφνιδιασμό στις αρχές του φθινοπώρου εξετάζει το Μέγαρο Μαξίμου, εφόσον οι μετρήσεις δείξουν πως η κυβέρνηση αναστρέφει το αρνητικό γι’ αυτήν πολιτικό κλίμα, παρά τις πληροφορίες ότι υπάρχει όρος του Διευθυντηρίου των Βρυξελλών για την προώθηση της συμφωνίας να μην υπάρξει άμεση προσφυγή στις κάλπες.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που επικαλείται σήμερα η Real News, και με βάση συζητήσεις που έγιναν στο στενό επιτελείο του Μαξίμου, ο πρωθπυουργός θα προσφύγει στις κάλπες μόνο εάν υπάρξουν μετρήσεις που θα τον φέρνουν κοντά στη διεκδίκηση όχι απλώς της πρώτης θέσης, αλλά της αυτοδυναμίας.

Τι θα εξετάσει και τι θα επιδιώξει ο Γιώργος Παπανδρέου ώστε να λάβει την τελική του απόφαση αν θα προσφύγει στις κάλπες ή όχι;

Πρώτον, να εμπεδωθεί στην κοινή γνώμη ότι η συμφωνία που επιτεύχθηκε την περασμένη Πέμπτη στις Βρυξέλλες αποτελεί προϋπόθεση για την επίλυση του προβλήματος του χρέους της Ελλάδας, μαζί βεβαίως με τις θυσίες και τις προσπάθειες των Ελλήνων.

Δεύτερον, να δείξει η κυβέρνηση ότι αρχίζει να ξεφεύγει από τις παιδικές της ασθένειες και εμφανίζεται αποφασισμένη να εργαστεί με τους ρυθμούς που απαιτούνται πλέον από τις εξελίξεις.

Τρίτον, η κυβέρνηση θα αλλάξει την ορολογία της απέναντι στους πολίτες, μιλώντας με ενδιαφέρον για τα κοινωνικά στρώματα.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Θέλουν κάλπες το Σεπτέμβριο"