Κάλεσε την Αστυνομία και προκάλεσε

25.7.11 Αναρτήθηκε από diogenis


Τι φοβήθηκε η Φαρμάκη και κάλεσε τους αστυνομικούς στη συνάντηση με τους ταξιτζήδες;

Σήμερα το πρωί η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας κα Κατερίνα Φαρμάκη είχε ραντεβού στο πολιτικό της γραφείο, με το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου ιδιοκτητών ΤΑΞΙ της Κορίνθου.

Μέχρι εδώ τίποτα το κακό..

΄Ομως έξω απο το γραφείο της κας. Φαρμάκη υπήρχε Αστυνομική δύναμη που κανείς δεν κατάλαβε για ποιό λόγο κλήθηκε..

Οι ταξιτζήδες που γνωρίζουν την κα. Φαρμάκη, την είχαν ειδοποιήσει και μάλιστα της είχαν τονίσει ότι θα είναι φιλική και ενημερωτική η επίσκεψη και θα είχε να κάνει με την απόφαση Ραγκούση για την πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματός τους..

Τι φοβήθηκε προκαταβολικά η βουλευτής και κάλεσε τους αστυνομικούς;

Η κίνηση αυτή σχολιάστηκε αρνητικά και από τους ταξιτζήδες αλλά και από τον κόσμο που είδε τους αστυνομικούς έξω από το γραφείο της.

Οι πάντες ως πρόκληση το είδαν, παρά ως προστασία της βουλευτού που δεν τη χρειαζόταν άλλωστε . Γνωρίζει εξάλλου πόσο ευγενής είναι ο πρόεδρος των ΤΑΞΙ κ. Κορδώσης και κακώς τον αντιμετώπισε ως..."εχθρικό κομμάντο"..!!!
You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Response to "Κάλεσε την Αστυνομία και προκάλεσε"

  1. ΑΠΟΨΗ Said,

    Γιατι δεν παει με την αλλη (την Αθηνα)να φτιαξουν ντολμαδακια πριν περασει η εποχη και ξυλοποιηθουν .Παντα πρεπει να υπενθυμιζει κανεις οτι ο,τι ξυλο το τρωει η χειμωνιατικη φωτια?Φετος θα καουν και τα απελεκυτα με τη τιμη του πετρελαιου.

    Posted on 25 Ιουλίου 2011 στις 8:05 μ.μ.