Επιστροφή χρημάτων αν δεν βρεις ταίρι

26.7.11 Αναρτήθηκε από diogenis

Ο δικτυακός τόπος της μοιχείας, ashleymadison. com.au, που έχει σχεδόν μισό εκατομμύριο μέλη στην Αυστραλίας, παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων στους πελάτες της σε περίπτωση που δεν βρουν το ταίρι τους!

"Δεν είναι το ashleymadison. com.au ένας διαδικτυακός οίκος ανοχής" αναφέρει ο Νοέλ Μπρισμάν, ο ιδρυτής της ashleymadison. com.au
Η ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί το 2001 έχει κατηγορηθεί από πολλές οικογένειες ότι κερδίζει χρήματα από τη θλίψη και τη μοναξιά που νιώθουν οι άνθρωποι.
Πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την Ντιάν Ουιζόσκι, καθηγήτρια Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Νεμπράσκα, και τη Σέριλ Τσάιλντερς, καθηγήτρια Κοινωνιολογίας στο πανεπιστήμιο Ουόσμπορν, οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου αναρτούν πιο συχνά φωτογραφίες τους με προκλητικό ερωτικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο. Οι άνδρες εμφανίζονται πιο ντροπαλοί!
Όπως διαπιστώθηκε, οι γυναίκες επιθυμούν να συναντήσουν πιο συχνά αυτούς με τους οποίους συνομιλούν στο Διαδίκτυο (το 83% των γυναικών έναντι του 67% των ανδρών).
Παρά την παράτολμη συμπεριφορά τους, οι γυναίκες ήταν πιο απρόσεκτες στην κάλυψη των ιντερνετικών τους ιχνών.
Βέβαια, τα στοιχεία που αξιολογήθηκαν έχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Όλοι όσοι απάντησαν στις ερωτήσεις ήταν άνθρωποι που διατηρούσαν εξωσυζυγικές σχέσεις ή που είχαν κατά νου να απατήσουν τον σύντροφό τους
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Επιστροφή χρημάτων αν δεν βρεις ταίρι"