«Μια ΑΕΚ, ακατέργαστο διαμάντι»!

30.7.11 Αναρτήθηκε από diogenis
Αισιόδοξος ο Μανόλο Χιμένεθ

Τη θετική πλευρά των πραγμάτων και την ΑΕΚ ως «ακατέργαστο διαμάντι», παρά ως ένα μεγάλο ρίσκο, προτιμά να βλέπει ο Μανόλο Χιμένεθ!

Ο Ανδαλουσιανός δεσμεύτηκε πως οι δυσκολίες δεν θα εμποδίσουν την «Ένωση» να παρουσιαστεί ανταγωνιστική φέτος και εξέφρασε την πίστη πως εκείνη μπορεί να μετατραπεί σε «μια οικογένεια που θα παλεύει παντού, χωρίς φόβο και κατωτερότητα».

Παρόλο που παραδέχθηκε, λοιπόν, ότι τον προβληματίζουν οι ελλείψεις στα χαφ -και γι’ αυτό το λόγο (αλλά και επειδή τη δεδομένη στιγμή τον θεωρεί αναντικατάστατο) θα περιμένει τον Ντιόπ μέχρι την Τρίτη- ο Ανδαλουσιανός παρουσιάστηκε διατεθειμένος να φτιάξει… ομελέτα (και μάλιστα καλή) με τα υλικά που έχει στα χέρια του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χιμένεθ στους εκπροσώπους του Τύπου στη Σλοβενία:

- Ένα σχόλιο για την προετοιμασία, τις εγκαταστάσεις και τα προβλήματα της καθημερινότητας που υπήρξαν; Είχατε άποψη πριν οριστεί να γίνει η προετοιμασία στη Σλοβενία;

Είναι η πρώτη φάση της προετοιμασίας. Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Από σήμερα ξεκινάει μια καινούρια φάση, μια εναλλαγή σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία, όπου θα δώσουμε περισσότερο βάρος στην ένταση, παρά στην ποσότητα. Βεβαίως, όταν γίνεται μια τέτοια αλλαγή δουλειάς υπάρχει και το ρίσκο των τραυματισμών και γι' αυτό με ανησυχεί λίγο το αυριανό (σ.σ.: σημερινό) φιλικό. Ωστόσο, είναι μια φάση της προετοιμασίας που πρέπει να την περάσουμε. Μετά το αυριανό παιχνίδι οι παίκτες θα έχουν μιάμιση μέρα ρεπό -που το αξίζουν- και θα δούμε, διότι εμείς πάμε με σύμφωνα με την ημερομηνία που έχουν πει ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Εκεί θέλουμε να φτάσουμε με την καλύτερη δυνατή εικόνα. Θα είναι μια περίοδος πιο απαιτητική και ανταγωνιστική.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις εγκαταστάσεις δεν τις είχα δει προσωπικά, δεν είχα έρθει εδώ. Είδα βίντεο και φωτογραφίες από το ίντερνετ. Ο καιρός ήταν ιδανικός, υπάρχει πολύ πράσινο και κυρίως υπήρχε αρκετό οξυγόνο που χρειαζόμασταν εμείς για να βγάλουμε όλη αυτή τη δουλειά. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι υπήρχαν πολλές ημέρες βροχής, αλλά πλην της απογευματινής προπόνησης της Πέμπτης δεν έχουμε σταματήσει προπονήσεις και το λύσαμε και αυτό το πρόβλημα με μια προσπάθεια. Οι ντόπιοι μας είπαν ότι δεν είναι φυσιολογικό να είναι έτσι ο καιρός αυτήν την εποχή. Λίγο αρνητικό στις αρχές μέχρι να το συνηθίσουμε ήταν η μεταφορά στο γήπεδο, αλλά για όλα τα προβλήματα υπάρχουν πάντα λύσεις.

Πάντως, σε αυτό το μίνι ταξίδι που κάνουμε δημιουργείται ένα γκρουπ μέσα στο λεωφορείο. Δεν είναι χαζομάρα αυτό που λέω. Όλοι οι επαγγελματίες γνωρίζουν ότι στα ταξίδια ενώνονται πολύ οι ποδοσφαιριστές. Έχουμε προετοιμάσει τις προπονήσεις εδώ και αρκετό καιρό και είχαμε πάντα στο μυαλό μας ότι υπάρχουν αυτά τα 25 λεπτά της μεταφοράς. Τα χρησιμοποιήσαμε για να γνωριζόμαστε καλύτερα, να μιλάω με τους ποδοσφαιριστές και να κάνουμε και λίγο πλάκα, ώστε να έρθουμε ο ένας πιο κοντά στον άλλον. Πάντα πρέπει να κοιτάμε τη θετική πλευρά.

Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πρώτη φάση της προετοιμασίας. Απ' τις εγκαταστάσεις και τον χώρο και από όλες τις παροχές του ξενοδοχείου. Για παράδειγμα από την κρυοθεραπεία, από τα λουτρά, από την πισίνα. Ήταν όλα σε άριστη κατάσταση και μας βοήθησαν πολύ. Κάποιοι ποδοσφαιριστές μου έχουν πει ότι εδώ και πολύ καιρό -ή ορισμένοι και ποτέ στο παρελθόν- δεν έχουν κάνει τέτοια προετοιμασία. Ή για τις ανέσεις που είχαμε εδώ στο ξενοδοχείο και μας βοήθησαν πολύ στην αποκατάσταση.

Τώρα πάμε στη δεύτερη φάση και υπάρχει προγραμματισμός για τις προπονήσεις, αλλά αυτό που πρέπει να βάλουμε στις σκέψεις μας είναι το ωράριο των προπονήσεων, γιατί με τις καιρικές συνθήκες στην Αθήνα θα είναι διαφορετικά. Όλα θα εξαρτηθούν από το πότε θα ξεκινήσει πρωτάθλημα.

- Έπειτα από δύο εβδομάδες προετοιμασίας, τι είναι αυτό που σας ανησυχεί στην εικόνα της ομάδας;

Με ανησυχεί σε ό,τι έχει να κάνει με τα χαφ, μια γραμμή που ήταν πολύ δυνατή πέρυσι. Εκεί έχουμε αποδυναμωθεί. Για εμένα είναι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει καμία ομάδα που να μπορεί να δουλεύει χωρίς ισορροπία. Στις δικές μου ομάδες, όπως λειτουργώ και δουλεύω, στο κέντρο υπάρχει πάντα πολύ δύναμη. Η απουσία του Ντιόπ ήταν για μένα πολύ μεγάλο πλήγμα, περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο. Κάποιοι καλοί ποδοσφαιριστές αποχώρησαν γιατί ήταν αναγκαίο να γίνει, διότι είχαν μεγάλο συμβόλαιο, αλλά δεν υπολογίζαμε την απουσία-έκπληξη του Ντιόπ.

Την Κυριακή το μεσημέρι θα είμαστε στην Αθήνα, την Τρίτη επανερχόμαστε στις προπονήσεις και αν ο Ντιόπ δεν βρίσκεται εκεί ή τουλάχιστον δεν είναι σε μια διαδικασία επιστροφής στην ομάδα, ο Ντιόπ και η ΑΕΚ θα χωρίσουν τους δρόμους τους. Εύχομαι να επιστρέψει γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, ξέρει τον τρόπο που δουλεύω και ακόμα κι αν είναι ένας ποδοσφαιριστής με εμπειρία στο ποδόσφαιρο και βετεράνος, είναι πάντα ταπεινός και κάνει αυτό που του λέω στον αγωνιστικό χώρο.

- Με δεδομένο ότι τα οικονομικά της ομάδας είναι πολύ σφιχτά, πώς προτίθεστε να καλύψετε το κενό του Ντιόπ -εφόσον αυτός αποχωρήσει και η διοίκηση σας πει ότι δεν υπάρχουν χρήματα για αντικατάστασή του;

Κι εσείς, όπως κι εγώ, βρίσκεστε στο ποδόσφαιρο και δουλεύουμε γι' αυτό. Μπορεί να έχουμε διαφορετικές αντιλήψεις, αλλά έχουμε όλοι έναν σκοπό. Οι μεγάλες επιτυχίες στο ποδόσφαιρο και ό,τι έχει να κάνει συνολικά σε ομαδικό άθλημα, η άποψή μου είναι ότι έρχονται με σωστό προγραμματισμό, τάξη, πειθαρχία και δουλειά. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αυτόν τον δρόμο, έχει κάνει μια μεγάλη προσπάθεια. Απλά υπήρξε μια ανισορροπία σ’ αυτό το θέμα. Έχουμε ξεκινήσει από χαμηλά προς τα πάνω. Τελειώσαμε παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και αυτό το γκρουπ που καταφέραμε και φτιάξαμε, διαλύθηκε. Όχι από κάποιο καπρίτσιο, αλλά ήταν αναγκαίο να γίνει και τώρα είμαστε στη διαδικασία δημιουργίας μιας νέας ομάδας.

Χάνοντας ένα κομμάτι όπως είναι ο Ντιόπ, αυτή τη στιγμή που συζητάμε μπορεί να είναι αναντικατάστατος. Υπάρχουν και άλλα μέσα, αλλά δεν έχω τον ποδοσφαιριστή με το προφίλ του Ντιόπ. Αν δεν μπορούμε να τον αντικαταστήσουμε ή δεν μπορεί να έρθει, δεν θα τα βάψουμε μαύρα. Δεν πετυχαίνεις τίποτα μ' αυτό. Υπάρχουν δύο λύσεις: Ή να μετατρέψεις έναν άλλον ποδοσφαιριστή ή να αλλάξω εγώ φιλοσοφία στο παιχνίδι. Είναι κάτι που δεν θα μου άρεσε, αλλά είναι πολύς ο κόσμος. Πολλές φορές πρέπει να προσαρμοστείς σε μια ιδέα και αν δεν έχω πίστη σε αυτή την ιδέα, είναι πιο εύκολο μετά να αλλάξω φιλοσοφία. Όχι μέθοδο. Μιλάω για τον τρόπο που θα στηθούμε στο γήπεδο.

- Από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας δουλεύετε πάνω στο 4-2-3-1. Αυτό συμβαίνει διότι λείπει ο Ντιόπ ή για άλλον λόγο;

Είναι ένα σύστημα που και πέρυσι χρησιμοποιήσαμε και θα χρησιμοποιήσουμε πολύ και φέτος. Θα προσπαθήσουμε ο παίκτης που είναι πίσω από τον επιθετικό να έχει το στυλ του Λυμπερόπουλου. Να είναι δηλαδή ένας ακόμα επιθετικός. Κάθε φορά που θα μπορούμε, θα προσπαθήσουμε να βγάζουμε ποδοσφαιριστές που είναι επιθετικοί. Πέρυσι μερικές φορές έπαιξε εκεί ο Γκερέιρο, ο Καφές, ο Έντερ, ο Λεονάρντο και ο Σκόκο. Προσπαθούμε πάντα να βρίσκουμε την καλύτερη λύση για την ομάδα. Θα χρησιμοποιήσουμε το σύστημα που μας συμφέρει περισσότερο για το καλό της ομάδας. Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές επιλογές. Το 4-4-2 με ρόμβο, το 4-2-3-1, ακόμα και το 4-1-4-1. Είναι εναλλακτικές, ανάλογα με το ποιους ποδοσφαιριστές θα έχουμε στη διάθεσή μας και τους πιθανούς αντίπαλους.

- Έγιναν 11 μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι. Οι ποδοσφαιριστές που ήταν επιλογές σας ήταν ο Κάλα και ο Χοσέ Κάρλος, ενδεχομένως να έρθει και ο Μίτσελ. Τους υπόλοιπους παίκτες σας τους φέρανε και τους γνωρίζετε τώρα. Γίνεται να εφαρμόσετε το 4-2-3-1; Έχει η ομάδα εξτρέμ για να το παίξει;

Πρέπει να δούμε τι απόδοση θα έχουν όσοι αγωνιστούν στα πλάγια. Γι' αυτούς είμαστε στην προετοιμασία. Παίκτες όπως ο Σιαλμάς, ο Λεονάρντο, ο Λαγός, ο Κατσέτης -αν και είναι πολύ νέος και πρέπει να έχουμε υπομονή- ο Μπερνς, που τον ξέρουμε και γνωρίζουμε τι μπορεί να μας προσφέρει. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε μια σκληρή ομάδα, ανταγωνιστική και πρέπει να βρω τον καλύτερο τρόπο παιχνιδιού με τους ποδοσφαιριστές που έχω.

Πρέπει να είμαι όμως ειλικρινής. Υπήρχαν ποδοσφαιριστές που δεν γνώριζα. Τους είδα μέσω dvd, αλλά αυτούς μπορούσαμε να φέρουμε. Δεν μπορούσαμε κάτι περισσότερο. Έχω, όμως, πίστη ότι θα προσαρμοστούμε με το ρόστερ που έχουμε, σε όσα διαφορετικά συστήματα μπορούμε να παίξουμε, διεκδικώντας πάντα τους στόχους μας. Και με πίστη ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ θα απολαύσουν και θα στηρίξουν από την αρχή την ομάδα για να αρχίσουμε να έχουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Θα είμαστε μια ομάδα που δεν μπορούμε ακόμα να ξέρουμε τι θα δείξει μέσα στο γήπεδο. Σαν ένα… ακατέργαστο διαμάντι. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα δείξουμε κάτι όμορφο.

- Αυτός είναι ο λόγος που ζητήσατε από την διοίκηση της ΑΕΚ να πει στον κόσμο την αλήθεια; Ότι δηλαδή η ομάδα δεν θα είναι ανταγωνιστική για παράδειγμα ως προς τον Ολυμπιακό;

Ανταγωνιστικοί θα είμαστε. Είμαστε υποχρεωμένοι να το πράξουμε και θα το κάνουμε. Ενδεχομένως κάποιες άλλες ομάδες να έχουν την υποχρέωση να κερδίζουν όλα τα παιχνίδια. Όπως η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ στο ισπανικό πρωτάθλημα έχουν την ίδια υποχρέωση. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το κάνουν. Ανταγωνιστικοί θα είμαστε με όλους και με όλα. Και πέρυσι ήμασταν. Είχαμε κάποια… ατυχήματα, μερικά αρκετά σοβαρά, αλλά πρέπει να μαθαίνουμε και από αυτά.

- Για τον κόσμο της ΑΕΚ ανταγωνιστική ομάδα σημαίνει να διεκδικεί τον τίτλο και να μην χάνει παιχνίδια...

Το να είσαι ανταγωνιστικός σημαίνει να πηγαίνεις για να κερδίσεις όλα τα παιχνίδια. Να γνωρίζεις τον εαυτό σου και με ποιον τρόπο μπορείς να κερδίσεις. Το σημαντικό είναι να δείχνει η ομάδα ότι είναι φιλόδοξη και να έχει ενθουσιασμό στον οποίο θα στηρίζεται. Να μην δείξει ποτέ φόβο, ούτε κατωτερότητα. Αγωνιστικά μπορεί κάποιοι να έχουν πιο δυνατή ομάδα. Αυτή είναι μια πραγματικότητα. Πρέπει, όμως, να παίξουν και να το δείξουν μέσα στο γήπεδο και εμείς να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για να κερδίσουμε. Η εικόνα που μπορούμε να δείξουμε ότι κάθε ημέρα βελτιωνόμαστε. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και δεν πρόκειται να απελπιστούμε, διότι αυτό θα είναι ρίσκο. Είναι το στοίχημά μας. Ένα γενναίο στοίχημα για τη φετινή χρονιά, αλλά παραμένει ρίσκο.

- Έχετε προτείνει εναλλακτικές λύσεις στη διοίκηση για τον αντικαταστάτη του Ντιόπ;

Θα μπορούσα να προτείνω παίκτες που αγωνίζονται στη θέση του Ντιόπ, νεότερης ηλικίας, αλλά τις μεταγραφές τις καθορίζει η τιμή του συμβολαίου και το κόστος. Αν δεν έρθει ο Ντιόπ, έχω πει κάποια ονόματα, αλλά η θέση του Ντιόπ δεν είναι εύκολο να καλυφθεί. Γνωρίζω κάποιους που είναι σε ομάδες που δύσκολα θα τους άφηναν να φύγουν, ξέρω και κάποιους άλλους που μπορούν να κάνουν τη δουλειά του Ντιόπ, αλλά θα έρχονταν στην ΑΕΚ μόνο με ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο.

Δεν είναι μόνο για εμένα δύσκολο να παίρνω τέτοιες αποφάσεις, κατανοώ και την διοίκηση, τη δυσκολία που υπάρχει, το να θέλουν αξιόλογους παίκτες με τις οικονομικές λύσεις που έχουν. Αν κάθε φορά που ζητάς κάτι το έχεις, είναι δύσκολο να κάνεις λάθη. Έπειτα πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να ενώσεις όλα τα κομμάτια. Είναι εύκολο με καλούς ποδοσφαιριστές να κάνεις καλή ομάδα. Θα έχουμε μεγαλύτερη αξία αν πετύχουμε κάτι φέτος με τις δικές μας αντιξοότητες.

- Ξεκίνησε αργότερα η προετοιμασία, σε σχέση με τα δεδομένα στην Ελλάδα. Αυτό έγινε γιατί περιμένατε να έρθουν όλοι οι παίκτες μαζί ή ήταν θέμα φιλοσοφίας;

Υπάρχει ένας κανόνας σχετικά με τη φυσική κατάσταση. Πάντα μετά από μεγάλη προσπάθεια, πρέπει να υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο αποκατάστασης, μια περίοδος ξεκούρασης περίπου 35-40 ημερών. Αν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κάνεις δυνατή προσπάθεια στην προετοιμασία και μετά δεν υπάρχει απαραίτητη ξεκούραση, φτάνεις σε ένα σημείο που ο ποδοσφαιριστής δεν πέφτει, αλλά δεν ανεβαίνει και παραπάνω.

Δεν το ανακάλυψα εγώ αυτό, δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις, όμως μετά την προσπάθεια που κάναμε στα πλέι οφ οπωσδήποτε χρειαζόταν να ξεκουραστούν οι παίκτες, ώστε να ζητήσω τη δουλειά που κάνουμε τώρα. Πάντα υπάρχουν τα θετικά και τα αρνητικά. Για παράδειγμα, έρχεται πολύ νωρίς το πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να ισορροπήσουμε την κατάσταση. Και το καλό και το κακό -και με διαφορά τα θετικά είναι περισσότερα από τα αρνητικά.

Για έναν προπονητή που δεν κοιτάζει μόνο το δικό του καλό, πρέπει να προστατέψει με κάθε τρόπο την καλή φυσική κατάσταση των παικτών. Να ξέρετε ότι στην ΑΕΚ, όπως τονίζει και ο πρόεδρος αρκετές φορές, θέλουμε να γίνει μια μεγάλη οικογένεια. Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να γίνουμε ένα γκρουπ καλών φίλων όπου η γνώμη του ιατρικού επιτελείου είναι σεβαστή και όπου πρέπει να συντονίσουμε και να λάβουμε υπόψιν τόσο το τεχνικό κομμάτι και την τεχνική, όσο και την ψυχολογική υποστήριξη. Όλα μαζί θα κάνουν το σωστό μείγμα. Όσο είμαι προπονητής στην ΑΕΚ, δεν πρόκειται να πάρω καμία αυταρχική απόφαση. Πάντα θα συμβουλεύομαι τον κάθε επαγγελματία στο είδος του για το τι είναι καλύτερο να κάνω.

- Ποιο είναι το ποσοστό ετοιμότητας αυτή τη στιγμή και πότε θα φτάσει στο επίπεδο που στοχεύετε εσείς;

Τώρα έχουμε τη δυνατότητα να βρισκόμαστε σε ένα καλό σημείο σε ό,τι έχει να κάνει με τη φυσική κατάσταση. Μπορούμε να παίξουμε ένα ενενηντάλεπτο. Πάμε όμως και στο άλλο κομμάτι, γιατί δεν είναι μόνο να τρέχεις. Πρέπει να έχουμε και τις εναλλαγές ρυθμού και να μπορούμε να παίξουμε αυτά τα ενενήντα λεπτά με αλλαγές ρυθμού. Αερόβια αυτή τη στιγμή είμαστε έτοιμοι. Όλη η δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα θα μας δώσει μια δομή, μια βάση μέχρι τα Χριστούγεννα περίπου. Εκείνο που πρέπει να αποκτήσουμε τώρα είναι ο ρυθμός. Είναι κάτι πιο εξειδικευμένο. Πάμε σε προπονήσεις ποιότητας. Όχι μεγάλου όγκου, αλλά ποιότητας.

- Σε συνέντευξή σε εφημερίδα είχατε πει ότι πρέπει η διοίκηση να ανταποκρίνεται οικονομικά απέναντι στους παίκτες. Με δεδομένο ότι υπάρχουν ανοικτά οικονομικά ζητήματα από πέρυσι, τι σας κάνει να αισιοδοξείτε ότι δεν θα υπάρχει το ίδιο πρόβλημα και τη νέα σεζόν;

Το θετικό θα ήταν να γίνονταν όλα στην ώρα τους και να μην είχαμε πρόβλημα. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι να μην υπάρχει ειλικρίνεια. Ο πρόεδρος είναι ειλικρινέστατος και τίμιος και όταν δεν μπορεί να πραγματοποιήσει κάτι που έχει υποσχεθεί, έρχεται και το λέει ο ίδιος. Αν δεν έδινε αυτός το «παρών» και δεν έψαχνε να βρει λύσεις, εγώ πιθανότατα δεν θα ήμουν εδώ.

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ δεν αποτελεί εξαίρεση στην Ελλάδα και η Ελλάδα δεν είναι εξαίρεση στην Ευρώπη. Τι μπορούμε να απαιτήσουμε τώρα με την όλη οικονομική κατάσταση που υπάρχει; Είμαστε προνομιούχοι και έχουμε εμπιστοσύνη στις προσπάθειες που γίνονται από την διοίκηση ότι όλα θα γίνουν όπως μας υποσχέθηκαν. Αν πρέπει να δείξουμε λίγο υπομονή σε κάποια πράγματα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δεχτούμε.

- Έχετε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Σκοπός είναι να δουλέψετε για να γίνει κάτι φέτος ή υπάρχει πλάνο για ακόμα παραπέρα;

Πέρυσι όταν βρεθήκαμε στο Λονδίνο με τον πρόεδρο μου είχε πει ότι ήταν μια μεταβατική χρονιά. Είχαμε την τύχη να πάρουμε έναν τίτλο, κάτι που σημαίνει ότι δεν ήταν απλά μια μεταβατική σεζόν. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα, αλλά υπήρχε το ρίσκο να πάμε χειρότερα. Φέτος, αν όλα πάνε καλά και πετύχουμε όσα θέλουμε, στόχος είναι να βελτιωθούμε και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Ωστόσο, έπρεπε να αφήσουμε κάποιους σημαντικούς ποδοσφαιριστές και να στοιχηματίσουμε σε παίκτες που δεν γνωρίζω τόσο. Όταν συζητούσαμε τότε στο Λονδίνο αυτό δεν υπήρχε σαν προοπτική, αλλά με ηρεμεί η αίσθηση που υπάρχει.
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "«Μια ΑΕΚ, ακατέργαστο διαμάντι»!"