Η πρωτοφανής και δυναμική αντίσταση των κατοίκων του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων ενάντια στην επιβολή της εγκατάστασης των αποθηκών τοξικών χημικών υλικών στην περιοχή τους, έχει τρομοκρατήσει την εταιρεία η οποία προφανώς επιδίδεται σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να βρει τρόπους να συκοφαντήσει την εξέγερση των κατοίκων και να τους αποπροσανατολίσει.

1) Η κατάληψη του οδοστρώματος της Εθνικής Οδού από τους κατοίκους και την Δημοτική Αρχή έγινε με απόφαση της μαζικότερης Λαϊκής Συνέλευσης που έχει δει ποτέ ο τόπος. Ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και η Επιτροπή Αγώνα, εφάρμοσαν την εντολή της Λαϊκής Συνέλευσης.

2) Η μικροσυμπλοκή προκλήθηκε από δύο τύπους ενώ είχε ήδη ανοίξει ο δρόμος για να περάσουν! Χτύπησαν επίτηδες με το αυτοκίνητο διαδηλωτές (στον έναν προκάλεσαν κάταγμα στην περόνη) και πέταξαν μπουκάλι με νερό στο κεφάλι μιας κοπέλας. Σταμάτησαν το αμάξι τους, κατέβηκαν κάτω και συνέχισαν να βρίζουν.
Όταν έγινε προσπάθεια να απωθηθούν ώστε να φύγουν, αυτοί πρώτοι -όπως φαίνεται από το αμοντάριστο βίντεο- άρχισαν να χειροδικούν με αποτέλεσμα να υπάρξουν μικροσυμπλοκές δευτερολέπτων μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση, να οδηγηθούν στο όχημά τους και να φύγουν υπό την προστασία των διαδηλωτών. Όσοι ήμασταν εκεί μείναμε έκπληκτοι και σε όλους δημιουργήθηκε η εικόνα της προβοκάτσιας. Εικόνα που μάλλον επιβεβαιώνεται από την παραμορφωμένη διάσταση που δόθηκε από τα γνωστά κέντρα παραπληροφόρησης - που και στο παρελθόν έχουν υποστηρίξει την εταιρεία χημικών.
Θεωρούμε πως είναι ανούσιο να απαντάμε σε κονδυλοφόρους ρουφιάνους της κάθε εξουσίας, που τις συκοφαντίες τους τις εκτοξεύουν μέσα από ανώνυμα σχόλια στα blogs που οι ίδιοι διαχειρίζονται.
Άξιος ο μισθός τους! Τους αφήνουμε να εκτίθενται.


Η Ιστορία θα γράψει πως όταν σύσσωμη η Δημοτική Αρχή και η τοπική κοινωνία αγωνιζόταν για να προστατέψει το μέλλον του τόπου, κάποιοι είχαν άλλα προτάγματα. Κατανοητά όλα σε περίοδο οικονομικής κρίσης…

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΚΦΚ να ενισχύσουν τον αγώνα των κατοίκων και συγκεκριμένα την επόμενη κινητοποίηση που έχουν αποφασίσει, δηλαδή το άνοιγμα για ελεύθερη διέλευση των διοδίων την Κυριακή 31 Ιούλη και ώρα 6 το απόγευμα.
Για να καταλάβουν οι κεφαλαιοκράτες πως τίποτα πια δεν θα μπορούν να κάνουν χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της τοπικής κοινωνίας.
ΟΜΑΔΑ ΣΟΥΣΑΚΙ του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Πίσω ρουφιάνοι! Στο Σουσάκι δεν θα μπουν χημικά"