Τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, κ. Γ. Δέδε, επισκέφτηκε την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ), κ. Η. Δρούλιας σε συνάντηση εργασίας με θέμα την καταβολή των οφειλομένων από τον ΟΣΚ ποσών, που αφορούν σε έργα ανεγέρσεως, επεκτάσεως και βελτιώσεως σχολικών μονάδων του Νομού Κορινθίας.


Ο κ. Δρούλιας, ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη ότι από τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων καταβλήθηκαν ήδη, τετρακόσιες χιλιάδες περίπου ευρώ (400.000 €) τις προηγούμενες ημέρες και ταυτόχρονα εντός των αρχών του Σεπτεμβρίου θα καταβληθεί η δεύτερη δόση που θα ανέρχεται στο ποσό των τριακοσίων περίπου χιλιάδων ευρώ (300.000 €). Ταυτόχρονα, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΚ, δεσμεύτηκε για την αποπληρωμή του συνόλου των εκκρεμών λογαριασμών που υπάρχουν για το Νομό, εντός σύντομου χρονικού διαστήματος.

Ως ιδιαιτέρως θετική χαρακτηρίζεται η απόφαση της Διοίκησης του Οργανισμού, να προχωρήσει στην άμεση εξόφληση όλων τον λογαριασμών, γεγονός που θα συμβάλλει στην παράδοση των ολοκληρωμένων σχολείων, αλλά και στη συνέχιση των εργασιών και την αποπεράτωση κατασκευής σχολικών κτιρίων που έχουν ήδη ξεκινήσει.

You can leave a response, or trackback from your own site.

0 Response to "Ο ΟΣΚ θα δώσει τα λεφτά που χρωστά στα σχολεία της Κορινθίας"